33

Анонимен

преди 1 година

Ние самите забраняваме Лукови маршове,а се чудим на македонците защо са против някакви,които са били хитлеристи.На това му се вика шизoфpeния.Нека изберат име,което не е спорно.Има толкова много светли исторически личности.

32

Анонимен

преди 1 година

До 37 не е дал всички евреи но част са дадени точно от македонски земи и сърбия

31

Един Българин

преди 1 година

Дипломацията да се активизира! Има влязла в сила присъда през 2009та. Нека да подадат жалба и за Цар Борис III. Какво му е спорното? Съюзник е бил на хартия. Не е дал евреите на газовите камери, не е пратил войски извън територии с българско население и то с цел администрация. На практика България не е водила реални военни действия през ВСВ до преврата от 1944та, когато на практика политиката се води от СССР.

30

Майна

преди 1 година

Предложете им няколко имена от по- долу посочените от Народа и им дайте възможност Те да си изберат !! Това ще потуши напрежението и ще посочи, че НИЕ сме добронамерени!!!

29

ЦъЦ до 34

преди 1 година

Ясно е, че си турист, а Не дипломат. Няма масто за ядосване, а само за ТЪРПЕНИЕ И ДОБРА ДИПЛОМАЦИЯ. ПОЛЗАТА ОТ ТОВА МК ДА ВЛЕЗЕ В ЕС Е И ЗА ТЯХ, И ЗА НАС.

28

Турист 34

преди 1 година

Аз ако съм ... късам дипломатически отношения с тази држава и това е.То да му писне на човек от глупости и лъжи.Унизителна е цялата тази работа.

27

Обективно до 28

преди 1 година

Какъв е бил този " съюзник на Хитлер", КОЙТО Е СПАСИЛ ВСИЧКИ ЕВРЕИ В СОБСТВЕНИТЕ СИ ГРАНИЦИ И НЕ Е ДАЛ НИТО ЕДИН ВОЙНИК НА ИЗТОЧНИЯ ФРОНТ С РУСИЯ?!? ЦАР БОРИС Е СВЕТЕЦ. ЖАЛКО, ЧЕ НЕ ГО РАЗБИРАТЕ!!!

26

Анонимен

преди 1 година

Толкова царе имаме, Симеон, Крум, Тервел, що избраха немеца

25

Анонимен

преди 1 година

Борис е бил съюзник на Хитлер, името е спорно да

24

Анонимен

преди 1 година

Толкова ли не можаха да намерят имена приемливи и за двете държави? Ами нарочно са предложени имена които предизвикват само негативни емоции в РСМ.

23

Каро

преди 1 година

Северна Македония е извън ЕС и никога не е била.Тя е Бивша Югославска Република Македония и си остава музей на открито на Тито.Въпроса е кога албанците ще го затворят.

22

Ал.

преди 1 година

Северна Македония вън от ЕС !!!!!

21

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 19, и с какво са спорни в нашата история? Спорни са само за комунистите и техните съвременни разклонения.

20

Майора

преди 1 година

Жалко със тия свои действия РСМ се отдалечава доста от приемането си в ЕС! Неможе насила да казваш на някого какво да прави! Македонска държава и нация никога не е имало и са изкуствено създадени!

19

Анонимен

преди 1 година

А бе за какво им е на тия ЕС, те си имат Расия и Югославия.

18

О хо хо до 15

преди 1 година

НЕ са НАШИ виждания, а ИСТОРИЧЕСКАТА ИСТИНА. Но също съм на мнение, че е нужно да се съобразим с домакините, защото НЕ СМЕ КАТО ТЯХ. БЪЛГАРИЯ Е ПРИМЕР ЗА ДОБРОСЪСЕДСТВО, МОРАЛ И СЪВЕСТ - НЯМА ДРУГА ТАКАВА ДЪРЖАВА В СВЕТА! Пояснявам защо е така - Богария е вярното име и значи Божия земя!!! Което значи Морал и Съвест, Любов и Разбирателство!

17

Анонимен

преди 1 година

Не пожелахме да сменим имената на клубовете, след като е пределно ясно и на българите и на македонците, че тези имена са спорни личности й в нашата история, й в тяхната история. След като има такива дебели глави и фанатици сред нашите управляващи и не искат да разбират от дума, тогава по-трудният начин ще разберат, кое е добро й за нас, й за тях! А що се отнася да това,четох по-долу, че това са били частни клубове и те можело да се кръстят както си искат-има си закони и правила за имената!

16

Обективно

преди 1 година

КОГАТО СЕ ПРАВИ НЕЩО В ДРУГА СТРАНА - ЗАДЪЛЖИТЕЛНО Е ДА СЕ СЪОБРАЗИМ С МНЕНИЕТО НА ДОМАКИНИТЕ. ИМА ТОЛКОВА ВЕЛИКИ БЪЛГАРИ С ДОБРО ИМЕ В СВЕТА!!!! ОТЕЦ ПАИСИЙ, КЛИМЕНТ ОХРИДСКИ, ЗАХАРИ СТОЯНОВ, ХРИСТО БОТЕВ, ВАСИЛ ЛЕВСКИ, ГЕОРГИ САВА РАКОВСКИ, ПАТРИАРХ ЕВТИМИЙ......МНОГО СА!

15

Без БЮРМ

преди 1 година

в ЕС!

14

Loyko

преди 1 година

Няма как да налагаме нашият прочит на историята на Македониа. Крайно време е да спрем с провокациите.Всяка една нормална държава би реалигирала като Македониа.Не е нужно да натрапваме нашите виждания за историческа истина.