108

Щом са ни такива

преди 1 година

генералите от ВВС,какво да ни е ВВС?Старецът бърка най-малко с две неща:целта на изхвърляне на гориво от руските самолети и какво искат да разберат руснаците от сваления дрон,след като го извадят.По първото-целта е да се аварира двигателят на дрона,след като засмуче керосин и да се зацапат камерите за наблюдение.По второто-целта е да се изучи хардуерът за разузнаване ,целеуказване и насочване,а какво е можел той да разкрие е лесно за предполагане.

107

Боби

преди 1 година

До Russian Bumhole Курск е подводница с дължина 150м и ширина 18м и има два ядрени реактора на борда остави останалото оръжие и оборудване - а американския дрон тежи под 4000кг суха маса и максимална излетна маса 5500кг

106

A

преди 1 година

Че защо ще я изтриват? Нали са били на учение далече от границата на Русия? Какво има да крият от заснетата информация - море?Дронът е намерен на 60 км. от Севастопол-какво правят САЩ там? Казват "Черно море и целия свят е наш"? Егати генерала

105

Анонимен

преди 1 година

И като летец в базата беше ***, а се вече е, и предател!

104

Жуков

преди 1 година

Американско *** много ги разбираш !!!

103

Анонимен

преди 1 година

Има изражението на слабоумен, думите му не изостават назад

102

Анонимен

преди 1 година

А нашия миг кога ше го намерите Абе никога ама айде коментирай

101

Анонимен

преди 1 година

Тя информацията е отдавна по корабите мой Човек в реално време поне времето беше хубаво и некой му удари едно рамо на тоя дрон що не го свалиха щото НЯМАТ мизерници

100

Анонимен

преди 1 година

Аз съм хенерал Жопов. генерали-смешници от балкансган

99

Russian Bumhole

преди 1 година

Раковцете се измъчиха два месеца да извадят Курск от 100 метра под водата, а сега ще трябва да изкарат от дъното щатски дрон утанул на 1540 метра. Забрави!

98

Пламен

преди 1 година

На дрона не е останало нищо различно от неизползваен хардуер.Не си струва цената за изваждането му

97

Митко Пешев

преди 1 година

А къв е тоя ***? Аз не съм го виждал досега. Прилича и Ирландската пастирка

96

?

преди 1 година

И от къде има тоя американски дирник толкова "чувствителна" информация? Май се прави на интересен.

95

gogo

преди 1 година

Popofffffffffff

94

Анонимен

преди 1 година

Твърдя, че пост #95 за подаръка за другаря Си и върнатите като жест на добра воля 100 000 копия са най-близо до реалността от всички останали постове. ПП. Янките я имат, я не 380 от тези дронове.

93

хахахаха

преди 1 година

Първо каква е работата на САЩ с боен дрон да шпионират в Европа и второ дали на това платеноМекере от САЩ са се обадили да му съобщят веднага какво става с информацията на дрона ..или той скимтейки се е наду$пил още преди Байдън да си е помислил за кекс?

92

Анонимен

преди 1 година

Предполагам, лично Лойд Остин му е прошепнал информацията на уше на тоя нашенски шут.

91

Офф ,да се омита

преди 1 година

Поредната шушумига от антуража на Тиквун.По-гнусен и от болонката му ***.

90

Анонимен

преди 1 година

То пък голямата информация, събрана на тоя дрон - снимки на корабите в Черно море и запис на преговори по радиото. Истински ценната информация е устройството на самия дрон - състав на композита, схема на електрониката и двигателите.

89

уточнение

преди 1 година

Този пенсионер-гербаджия-натовец като какъв се изказва?Г-н Никой е жалко човече с неясна ориентация и мижаво присъствие в армията.Но да не забравяме че негова ракета-носител е друг абсурден генерал-ген.Боку Тиквата.Тиквата не могъл да изкара изпитите за милиционер и станал пожарникар ,а Гоце и Доган го направиха генерал ,че даже и второ генералско звание му присъдиха.Невежия разбойник от Банкя разхождаше генералска униформа за ужас и потрес на офицерите от армията.Пфу ,продажници.