10

Анонимен

преди 1 година

Да сте си ваксинирали!

9

БУМ НА ВАРИЦЕЛА

преди 1 година

Има епидемия в момента от варицела, за която се мълчи,а варицелата за разлика от ковида е напълно видима и не може да се сбърка с нищо друго. Острозаразна и в тежка фора за възрастните,които не са я карали. Защо мълчат, особобено опасна е ЗА БРЕМЕННИ ЖЕНИ, ПРЕДУПРЕДЕТЕТЕ ГИ ГАДОВЕ,МРЪСНИ!

8

плазмиди в мРНК

преди 1 година

https://sott.net/article/478262-mRNA-vaccine-contamination-much-worse-than-thought-Jabs-up-to-35-DNA-that-turns-human-cells-into-long-term-spike-protein-factories Замърсяването на мРНК ваксините с ДНК плазмиди е много по-голямо, отколкото се смяташе първоначално - до 35%, можещи да се самовъзпроизвеждат в бактериални и човешки клетки. Д-р Кевин МакКернан и неговия екип, проверили секвенционно мРНК ваксините на Pfizer и Moderna и са открили тревожни нива милиарди, плазмиди с ДНК гени за шипа и антибиотична резистентност за НЕОМИЦИН и КАНАМИЦИН.

7

Анонимен

преди 1 година

След тези плазмиди вашите клетки или бактерии, ще са резистентни на антибиотици ГМО фабрики за белтъка на ковид шипа, които могат и да се размножават.

6

Анонимен

преди 1 година

Фалшива скарлатина, фалшива варицела, фалшиви тестове. Пишат ги такива, за да откраднат по 5000 лева от пътеката на НЗОК.

5

Кьосев

преди 1 година

Приютените Украинци донесоха зарази!

4

Анонимен

преди 1 година

Дали няма връзка с некачествено или липсващо обеззаразяване и контрол на вноса през някои от граничните пунктове?

3

Анонимен

преди 1 година

мълчат щот нема финансова добра пътека и секи сам се спасява, държавата е пред фалит тва е

2

Бай Тошо

преди 1 година

И сега всеки ден, всеки час, навсякъде има ваксини ...

1

Театър Сълза и Смях

преди 1 година

Ееее.....ако не е ковидивитнайси ше е варицела или скарлатина!