30

Западно лицемерие

преди 1 година

Всичко е демократично. И сълзотворният газ, и боят с палки. Щом е във Франция, всичко е позволено. А в Грузия или Молдова например - не. Ето това е западното лицемерие в чист вид.

29

SS

преди 1 година

Скоро и в Бг !

28

Анонимен

преди 1 година

Факта че имат спорен член в конституцията, който дава изключителни права на правителството е доста притеснително (както в канада).Не отхвърлям необходимостта от такъв член, но само при изключителни обстоятелства.Тази реформа не е нещо жизненоважно за съществуването на държавата.Макрон е фашизт

27

Анонимен

преди 1 година

Сега руският посланик да иде да раздава курабийки и да свалят Макарона, редно ли ще е ? Иначе това чака страните в ЕС. Пак на наш гръб се заделят милиарди за снаряди на Украйна. Санкциите към Русия и всички тия наливания на милиарди към Украйна ще досъсипят ЕС. Но американските марионетки явно не им дреме за това.

26

Негро - мюмюн

преди 1 година

Няма черни на протестите! Черните и ислямистите не плащат осигуровки, те са на държавна издръжка от раждането до смъртта!

25

Анонимен

преди 1 година

Макарончо можеше да вдига пенсионната възраст плавно с по няколко месеца за времето на предишния си мандат и сега нямаше да има проблеми. Но изглежда свъетът вече е пълен с негодници като него.

24

Бай Чеп

преди 1 година

"Не стреляйте в пианиста той прави всичко, което може". ( Оскар Уайлд). Така че, не се чудете на "работата" на писачката на статията.

23

Анонимен

преди 1 година

Vive la révolution

22

Интересно

преди 1 година

Макрон не можа да наложи пенсионната реформа в едни много по-добри времена, когато хората изкарваха пари и бяха спокойни за работата си, как мисли, че ще го направи сега, когато едвам си плащат сметките и хиляди работни места са застрашени в автомобилната индустрия и други големи сектори във Франция.

21

До 6

преди 1 година

Революцията скоро ще стигне и до Русия. И там имат традиция в рязането на глави на управляващи.

20

Х

преди 1 година

При нас всичко е точно, мъжете сменят пола на женски по новите закони, и се пенсионират по рано. Честита Европа

19

Анонимен

преди 1 година

До 18. Как защо - ами защото авторката е безподобният илитерат Нелчето Христова! Защо я търпят в медията, не е ясно. Ужасно им смъква и без това посредственото ниво.

18

стъкмистика

преди 1 година

Защо Париж в заглавието е малка буква?докато постигнем целта си, ще отидат и доста невинни хорица.

17

Революция

преди 1 година

Европа се разпада!! Стария капиталистически строй загива!! Време е за нещо ново!!

16

Анонимен

преди 1 година

6000 на пл. Конкорд с лупа ще ги търсите. То през деня без протести има повече дори. И като видях "..от другатата страна на Сена", спрях да чета.

15

До Анонимен 13

преди 1 година

Така е, Макрона е фашист - *** да праща могучая да денацифицира Франция и да освободи френското население от тази гнет!!!

14

Анонимен

преди 1 година

Копейкини немедлено забъркаха и РуZия под тази новина. Явно в Снкт Петербург скучааят и са им пуснали нови опорки. И да , там за разлика от СССР , хората могат да протестират, без да се притесняват от 5-год. каторга за един виц!

13

Анонимен

преди 1 година

Макарона се държи като фашист и прие закон,който хората не искат.Той какво друго е очаквал?Въобще...след пандемията нещо им стана на всички политици и се държат странно.Не мога да повярвам какво става там.Къде изчезна демокрацията?

12

Ало

преди 1 година

Научете се да пишете. Аман от грешки!

11

Ехаааа

преди 1 година

А у нас всичко си е точно.......скоро на 70 ще е пенсионирането!