13

КВО НИ пука ..

преди 1 година

...за РСМ!!!!

12

Анонимен

преди 1 година

Едно към едно укро сценария. Явно са писани в един център, а интересното е, че за писателите и ние сме неприемливи като носители на Българското. Колкото и малко да е останало, пречим на цивилизационното им господство. За аналитичните оставям сами да си изведат точните причини в какво точно им пречим.

11

Бунгар

преди 1 година

Ще спазваме македонските закони,такива каквитито са.Кое не ни е ясно?А,това,че може да не ни харесват техните закони,си е наш проблем,а не техен.Те сигурно си ги харесват.

10

Анонимен

преди 1 година

Те албанците ще ги оправят тях.

9

Анонимен

преди 1 година

Изопачаването на историческите факти не е от вчера и не е единствено в югозападната ни съседка. Историята навсякъде не се представя обективно, Навре,ето, при социализма, поне беше почтенио казано, че е "идеологическа дисциплина", Новите поколения обаче даже не знаят какво е одеология, за да осъзнават колко ги манипулират. Който ползва на прилично ниво езици, различни от български, и иска да чете, е наясно, Даже и само с български, но не от ионтернет, а от книги, пак става.

8

Анонимен

преди 1 година

нарушаването на декларираните свободи и задължителна част от съвременния ЕС. Както и в свтовен мащаб.

7

Хайл

преди 1 година

Щом ни се ежат непрекъснато,да скъсаме дипломатските обноси.Щом не искат контакти снас-гайната им.Насила хубост не става.Мазният Борелчо днес им е на гости,затова се надуват.

6

Съкращения !

преди 1 година

Повечето служители са назначени във Външно с протекции ! Министъра да вземе мерки и проверки !

5

Връзкари !

преди 1 година

И във Външно ги назначават от кол и въже ! Необходими са промени ! В личен състав с фалшиви сертификати за знания по владеене на език ! Гола вода са ! Връзкарски назначения ! До кога ?

4

Анонимен

преди 1 година

Българи те в чужбина да се връщат а ако са русофили да си одат у степите вече сме си платили Пре скъпо за това парче земя Неми трябва особено като не можем да поддържаме това което имаме

3

Фен на Вики Джъстис

преди 1 година

Това заглавие е толкова нескопосано написано, че може да те накара да се откажеш да четеш статията. Никакъв смисъл. Ще го направя все пак.

2

Венелин

преди 1 година

Само, че руснаците ще решат украинския въпос по начина който вече виждаме...

1

Анонимен

преди 1 година

Македония е независима държава. Какъв е проблема може да си прави с българите каквото си поиска. Също като Украйна нали???