60

до БАТ ВЕНЦИ

преди 1 година

До ВенциИ КАК ще ог осъдят след като прокоратурата бездейства и изпълнява поръчки на ПЕЕВСКИ И БОЙКО ?!?!! които фалираха КТБ ...НАРОЧНО сега пускат някакви "записи " разбирай измислишлиотини ...

59

Венци

преди 1 година

А Цецо от Белград, така наречения, няма ли да си идва тук и да го осъдят вече, че минаха сто години и нищо

58

ааааа

преди 1 година

И ЗА КАКВО МУ е на Къро да сваля Гешев като така или иначе той не го закача ?!!?!?

57

BG СМЕШКИ

преди 1 година

страшни циркове в тая "държава " ...

56

Красен

преди 1 година

Иван Гешев не е светец, но явно ядро от корумпирани бг олигарси като Васил Божков, Цветан Василев, Къро и Иво Прокопиев - правят всичко възможно, за да го свалят!

55

Анонимен

преди 1 година

Господин Гешев е една голяма трагедия на България. Ще го смачка законът заедно със сийките му

54

Анонимен

преди 1 година

Като се занимава само с компрометирани престъпници "заговорът" ще е проскането му по очи пред съдебната палата и слагането на качулка

53

Анонимен

преди 1 година

На Къро гласа веднага го разпознаха на записа, а на Боко все още го изследват. Двойни стандарти...

52

Мдааа

преди 1 година

Много плитка предизборна сценка. Турците му викат кьорфишек. Гешев добре знае, че след изборите си заминава

51

бг смешки 2

преди 1 година

милиционер , мутра , милиционер , мутра , мутра - милиционер ....страшно стана у БГ ! САМО ЗАГОВОРИ ИМ се привиждат ...

50

Анонимен

преди 1 година

Елементарна милиционещина. Въпросните Къро, Таки и компания са част от криминалното статукво, към, което принадлежи Гешефтаров. Уговорени са да проведат разговори предварително стъкмени и режисирани, в които да споменат неудобните за статуквото лица, които сами са си записали. Това, че Гешев бил заплаха за Таки и Къро, с които са от един отбор ,е най-големият виц. Както и че Асен Василев , който разкара Таки от митницата , бил в комбина с него. Крадецът вика - дръжте крадеца ! Когато простият човек съчинява лъжи, той винаги прекалява с дозата и лъжата започва да изглежда нелепа и дори смешна.

49

Анонимен

преди 1 година

Неслучайно лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, по време на чието управление фирми на Размиг ЧакърянАми и някога близкия до ВИС Красимир Каменов-Къро превзеха ГКПП Капитан Андреево в частта контрол над влизащите от Турция камиони с плодове и зеленчуци, избягва да коментира темата.

48

Анонимен

преди 1 година

"Хубавото е, че са казали на Бойко, че в другия "Магнитски", ако не сменят Гешев, ще бъде той. Щото Влади Горанов ги е вземал тез пари от Черепа, ама къде ги е носил? Нали се сещаш", казва в един от записите Дилиян Георгиев, като допълва: "Влади Горанов със сигурност ще го изпържи"

47

Анонимен

преди 1 година

А бе то и Доган щеше да убива Тиквата, ама.....

46

Анонимен

преди 1 година

Къро ако искаше да убие някого, то никой изобщо нямаше да разбере, че е искал да го убива и щеше да си бъде убит.Филмът, разигран днес, е малко постен, особено с намесеното и зловредно руско влияние, ама какъвто ти го прожектират, такъв го гледаш.

45

Анонимен

преди 1 година

За час два разпознават даден глас, а когато ставаше въпрос за Тиквата, дори и след експертиза от известни лаборатории не го разпознаха.........Те това е Прикриватура.

44

Къро пумияр

преди 1 година

Чудя се тук как може хора да боготворят къро и Таки при положение че тея двамата бая майки са разплакали и превърнаха България във нарко бунище ! Скоро и на двамата за главите ще бъде дадена награда от по 1 милион евро и вагнерите ще ги довършат дано!!

43

шмя

преди 1 година

Гешев открил зловещ заговор срещу него. Заговорниците били Къро и Киро...

42

ха ха

преди 1 година

Къро и Киро искали да свалят Гешев. Ха ха ха ха ха...

41

Анонимен

преди 1 година

Не мога да повярвам, че има хора, които вярват на това.