85

Така е ..

преди 1 година

Не само някои държави . Целия свят ви видя колко струвате и ще ви накаже.

84

Анонимен

преди 1 година

Пудтин добави, че вътрешното търсене се , повишава, очаква се ръст на оборота на дребно до пет процента.. . . . . . . Като официална медия, научете се да пишете имената на политиците грамотно и независимо от това дали ви е симпатичен или не! Коментиращите имат волността да си пишат каквото им е приятно или както намерят за добре! Иначе може някой да ви разбере погрешно и отделът коментари да е отново за месец изключен!

83

Анонимен

преди 1 година

Колапса е неизбежен, както беше и при разпадането на СССР-то.

82

Анонимен

преди 1 година

Ние чакаме само Путин да се спомине, за да го отпразнуваме. За руската икономика ни е все тая.

81

Русобил

преди 1 година

Много чакат джуджето психар да гушне букета.

80

Немога да повярвам

преди 1 година

Я тя каква стана, онова дребно джудже руската икономика не само не фалира след 11ия пакет санкции а дори се справя добре !Това ме навежда на мисълта,че доста години сме се залъгвали включително и аз колко велика е европа и какво влияние има над останалия свят,оказва се никакво и не само това, а че Европейската икономика в световен мащаб е нищо

79

Един

преди 1 година

Не някои, а всички.

78

Анонимен

преди 1 година

До 124 къде ги видя тез насекоми бе русу-филче в газирия винаги са гласували и винаги ще гласуват повече от запада щото там техните душмани него взимат за хора а за даденост и честита втора мобилизация на русалките

77

какво се чудим

преди 1 година

държава която не е в състояние да направи една прилична тоалетна отдавна е колабирала

76

Анонимен

преди 1 година

Путин ги прави криви и щастливи.Санкции,манкции,пък американските банки фалират.Руснаците си ядат нормална храна,а западняците се тъпчат с насекоми и гмо и се просвещават в тайните на джендъризвращенията.

75

Дърти лъжи от едно

преди 1 година

дърто, плешиво джyдже...

74

Фактите говорят

преди 1 година

Някои?Всички мразят Русия и с право!Русия е зло.

73

до 118

преди 1 година

Нещо повече , откакто се помня, а аз съм на 59 г., всеки ден чувам, как САЩ и Запада загива....Глуповатите комунисти дори и нова мантра не могат да измислят............

72

Анонимен

преди 1 година

До 117. Не! Шега би било да се каже "българска икономика" , за съжаление.

71

следвамехронологията

преди 1 година

Авторът пише, че Президентът Путин е говорил на голям форум в страната, на който са си дали среща водещи индустриалци. Форумът е важен, защото е поредният конгрес на Российския союз промышленников и предпринимателей /РСПП/. Вчера се състоя първата голяма среща на руския лидер с ръководителите и собствениците на крупния бизнес. Президентът Путин поиска от тях повече отговорност пред държавата Русия.

70

Анонимен

преди 1 година

"но скоро ще разбере, че путин е прав, като започне ЕС да се разпада" - това го слушам от 1994 година. Колко зъл и елементарен трябва да е някой, за да се надява съюзът в който е собствената му страна да бъде зле, да не се справя и да се разпадне.

69

Анонимен

преди 1 година

Руска икономика?! Това е шега, нали?

68

да

преди 1 година

европа се прави на приятно разсеяна, но скоро ще разбере, че путин е прав, като започне ЕС да се разпада....

67

Анонимен

преди 1 година

Трябва да си много *** за да искаш Просия да колабира.... Кой ще се занимава после с това стадо?! Друго трябва да стане и ще стане. Бензиностанцията ще стане още по-евтина.

66

Анонимен

преди 1 година

Малкото човече *** веднъж да каже нещо смислено. Да, много ми се иска тая *** руската федерация да се разпадне