31

Соня

преди 1 година

Лъжец !

30

Влади

преди 1 година

Бях казал и Кирчо, Кокорчо, Мравояда и Жабата, но нали сме на 201 място по свобода на словото , от руския/ милиционерски сайт ме изтриха. Старшинките се кълнат в Русия, тя им е дала бизнес с половин Болгария.

29

Влади

преди 1 година

В този Рашън сайт се трие всичко против ПП, щото са тяхно творение, нали са създадени от Радев, посочен от ген. Решетников.

28

Анонимен

преди 1 година

Инфлация се гаси с нормални доходи. При ниски доходи инфлацията е по-голяма, както се вижда по размера на инфлацията в държавите от ЕС.

27

Лъже !

преди 1 година

Всички икономисти твърдяха, че като качват заплати, всъщност помпат инфлацията! И Николай Василев, и Делян Добрев, и Стив Ханке се произнесоха, че тия гасят пожара с ...бензин! Явно е ,че за да се плащат тия заплати и пенсии трябва да се теглят нови заеми! По-страшното не е че тези лъжат, а че ако докопат отново властта, се готвят да теглят нови заеми, и отново да ги профукат!

26

Анонимен

преди 1 година

Пари наистина има, откакто спряха ГЕРБ да краде десетки милиарди всяка година.

25

Майора

преди 1 година

Абе Венко пари има , защото вие изтеглихте за нула време огромни заеми които и внуците ни ще плащат! Но вас това не ви интересува , вас ви интересува да изпълняеате поръчките на NEXO и олигарсите , които ви спонсорират и да доведете страната со нов фалит!

24

Анонимен

преди 1 година

Факт е, че Велкова се изложи и то много. Би трябвало да я уволнят, ако не си подаде оставката преди да я уволнят.

23

Сатир

преди 1 година

Сабреееетев що така ката меко Мими, кажи , направо цъфтиме и на газа ни място за рози няма!!!!!

22

Бай Пешо

преди 1 година

В заглавието има две малки, но значителни грешки. Заглавието трябва да звучи така:"Сабрутев: ОТ сметките на държавата, имаМ два пъти повече пари" Така вече се казва истината. А от къде са му парите ... ами от нашите.

21

Анонимен

преди 1 година

Асен Василев беше най -слабият фин.министър от 681 г. Благодарение на него българите обедняха драстично. Маааааалоумните му действия напомпаха инфлацията до небето. Същият еднолично спря плащането към Газпром и отвори врата за газовите посредници,които ни твариха със скъп руски газ. Той и Шарлатана Петков никога повече в управлението на Държавата. За тях само Съд и присъда за геноцид над населението.

20

Анонимен

преди 1 година

Ококорената Асенка със скъсаните жартиери и простото Киро фалираха България. Никога повече ПП, БСП и ДБ

19

Един Българин

преди 1 година

Появила се една вълчица (на Радев) и 2-3 вълка (от герб) да припеят и цялото про-сто стадо вместо да мисли почва да тича според свирката . . . Какво ви са виновни ПП че има война? Жалко че бащицата не управляваше да ви питам с какво щяхте да обясните инфлацията? Държавните разходи трябва и ще се свият който и да управлява ще не ще.

18

Анонимен

преди 1 година

Има ли здравомислещ човек, който ако има пари в семейния си бюджет, всяка седмица да тегли кредити с високи лихви? За да може от заплатата си да връща кредит с лихва?Три бюджета прави Асен Василев и те все не стигат и се взимат нови и нови кредити. И тези от ПП излизат и казват, че оставили бюджета с излишък. ХА ХА ХА Сега излиза този кааатил Сабруте да лъже, че държавата имала 2 пъти повече пари, а тя е почти фалитала. Къде са парите ***?Вие от ПП, БСП и ДБ ограбихте държавата и народа

17

Случаен минувач

преди 1 година

Това koпилeнце няма и 40 години, било родено 1984... Ама дава акъл, като 65-годишен професор, финансист! Росица Велкова защо да лъже, държавата е в тежко състояние. Тази инфлация от какво идва? Нима на всички нямаше да е по-добре хлябът да е под 1 лев, сиренето и кашкавалът - под 10 лв., олиото да е максимум 3 лева и т.н. Ама от ПП раздаваха пари наляво и надясно. Така не се прави - изкуствено предизвикваш инфлация. Че 1000 лв. заплата вече нищо не са!

16

Анонимен

преди 1 година

Абе то може да имаме 2 пъти повече пари, ама и 4 пъти повече задължения. Например вдигнати пенсии, помощи за бизнеса и т.н. Така че парите по сметка нищо не ми казват. Това е подвеждаща информация.

15

7373

преди 1 година

Дайте да ги изберем отново да съсипят окончателно държавата.

14

Анонимен

преди 1 година

Мног мразим да говорим с цифри и да спорим по същество със сметки и разчети. Много по-добре и лесно е да натролим кокорчовци, кирчовци и т.н. па проззтия народ и без това не отбира от баланси, сметки, дефицити и други тквозинка, нали гочоооулу?

13

Целта е

преди 1 година

ДА ИЗПЛАШАТ ХОРА И ИНВЕСТИТОРИ И ДАНИ ПРИЛАПА БЪРЗО МОСКОВИЯТА.

12

Анонимен

преди 1 година

Когато министър на финансиите с над 30 годишен опити в министерството ти каже, че ако не настъпиш спирачката ще катастрофираш - то от здрав разум поне намали скоростта до толкова че да можеш да спреш рязко ако се наложи без да има щети, а тоя се кани да натисне газста до "ламаринат" ... Акъла явно му е останъл в Харвард