20

Марси

преди 1 година

Тези политици, които си позволят да гласуват промяната на курса 1=1,95583лв след това ще станат политически трупове! Милиони живеещи и работещи в Бг ще станат по-бедни, хиляди няма да могат да си изплащат кредитите, ефектът ще бъде катастрофа за Родината! Ако бяхме влезнали в еврозоната този сценарии беше невъзможен за осъществяване!

19

Певец, от народните

преди 1 година

Промяната на курса зависи от Народното събрание, а то такова няма. А иняма да има. Тези от МФ и БНБ може да говорят каквото си искат, но тези неща не зависят от тях. Дори и от поредния парламент на България не зависят. Change of the money. By the way, I personally deal with such bussines many years ago.

18

30 години

преди 1 година

Страната се управлява от политици некадърни да и осигурят нормално развитие, но много способни да "усвояват" пари заработени от български и чужди данъкоплатци, да уреждат родата и любовниците на ненужни, но скъполатени позиции. В резултат- чудовищна по числеността си държавна администрация която не можеш да съкратиш защото в безработните ще се влеят десетки хиляди които не умеят друго освен да седят зад бюро. Колкото до курса- никой няма да ни приеме в Евро зоната със лев-евро 2 към 1.

17

Анонимен

преди 1 година

Браво на киро и баджанаците, ще припомнят на *** какво е да се намаляват заплати. Преди промяната при инфлация от 5% доходите растяха с над 10, сега при инфлация от 20% доходите ще намаляват.

16

Анонимен

преди 1 година

Според Лена всичко зависи от какъв ъгъл ще й снимат парапета

15

Анонимен

преди 1 година

на ни сега ППромяната...

14

122

преди 1 година

Ми то в това подобие на държава само стартъпи, инфлуенсъри, алъж-вериши и никаква икономика!!!! От Де да дойдат кинти??? Забравих и нищоправещи крадливи "политици"....

13

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен В еврозона е същото само че не през курса на $ че няма борт а с директно резане на пенсии и заплати. Виж Гърция.

12

Анонимен

преди 1 година

До Емигрант Пепе Дебе бяха сложени от СЩ и ес.

11

Анонимен

преди 1 година

Още тая година бг няма да може да тегли външен дулг или ще е много скъп. Тогава остава курса ще се промени с МВФ за да се пострижат заплати и пенсии.

10

Емигрант

преди 1 година

Видяхте ли докъде ви докараха харвардските крадливи шарлатани. Такава промяна направиха, че ще я помните цял живот. По бедни и по гладни не сте били и при Жан Виденов. Пак ги изберете.

9

бг смешки 2

преди 1 година

дървен философ ! БГ няма как да влзене в Еврозоната !

8

Анонимен

преди 1 година

Ами ако не влезем в еврозоната, точно това ще се получи. Натам вървим. Хитрата сврака, с двата крака...

7

До 5

преди 1 година

Доматите. Дръж си парите в домати....

6

Анонимен

преди 1 година

Сега и с промяна на курса ли искат да ограбят народа освен и с надутите цени. Е тогава вече ще стане гражданска война и киро *** и ококорената Асенка ще бъдат обесени публично.

5

Анонимен

преди 1 година

Кое ше поскъпва да знам в кво да си държа парата

4

Прав

преди 1 година

Е човекът. Тия помощи за кръчмари, хотелиери и разни производства правят дефицита. Пандемия, отдавна няма, т. е. нещата трябва да се върнат, както преди нея. Не може вечно да им се поемат разходите, за да пълнят гуши, а и да оскъпяват изкуствено стоките. Край на държавната трапеза. Щом ще е пазарна икономика и бе можеш да издържиш, обявяваш фалит и се храниш със заграбените досега милиони за смвтка на хората и държавата.

3

Майстора

преди 1 година

След като има по десет писания всеки ден как няма да има промяна на курса, как няма да има нов дълг, значи вече са договорили новия дълг и промяната на курса, и почват полека да ни хлъзгат.

2

Анонимен

преди 1 година

Това което разбрахме е, че очевидно има проблем, може да е леко преувеличен но е сигурно ако не се вземат мерки скоро може да се окаже доста сериозен проблем а и имам подозрения че Радев умишлено тика държавата натам.

1

тези бърборквци

преди 1 година

под вола теле търсят вместо да кажат направо защо няма пари в хазната при 40 милиарда дълг и да посочат виновните