13

Не и за

преди 1 година

Топлофикация. Гледам уреда, зимата свърши за целия отоплителния сезон 5 месеца съм изразходвал, колкото за един месец миналата година. Което не пречи на Топлото да ми начислява по 200 лв. сметки мсе, които после при връщането ще ми набута в сградна инсталация. Малка сграда 36 мегавата пронозни за топлия януари. Това значи на етаж 6 радиатора на етаж, работещи на макс. За какво си сложих централен топломер, не ми е ясно. Топлофикация изТрещя. Необходим е индивидуален отказ от тази "тъмна материя"

12

Анонимен

преди 1 година

Дори и природата Необича червенопитеците .

11

Анонимен

преди 1 година

Идва пролетта. Скоро, за огромна радост, ще сме забравили за омразната зима.

10

Анонимен

преди 1 година

Добре беше тази зима.Господ беше милостив.Сега като ни спрат тока след затварянето на Мариците и предстоящите аварии на АЕЦ Козлодуй с новото гориво да почваме да се молим за Северно сияние,за да не стоим на тъмно нали така?:)

9

Анонимен

преди 1 година

И кое беше топлото на тази зима ???

8

Анонимен

преди 1 година

Преди 135 години прадядовците ни още не са знаели що е долни ***. И са се радвали, че турците вече не ги кoлят ако забравят да си сложат феса. Надали им се е занимавало да мерят температурата и да си я записват в журнал. А банката дето фалира в петък се оказа, че държи парите на 1500 weather tech фирми. Значи, става въпрос за пари и дезинформация.

7

Анонимен

преди 1 година

Не йе ли поради климатичните промени от човешкото въздействие върху околната среда или няма да ви се върже логиката със "от 135 години" ? Грета кво вика по въпроса ?

6

супер

преди 1 година

Ще садим банани и мандарини. Нищо лошо няма.

5

Анонимен

преди 1 година

А Топлофикация знае ли го това???

4

Сата НАТО

преди 1 година

До Бгг.... И от много по-рано се документира времето. Някъде от началото на 19-ти век - Наполеон Бонапарт. Англичаните регистрират температури, налягания и ветрове даже от края на 18-ти век.

3

Бгг

преди 1 година

Не знаех, че следим и документиране времето от 1888 година. Браво на климатичните ни " експерти".

2

Гошо...Тъпото

преди 1 година

А при тази...мека зима,се очертава едно...африканско лято с 40 + градуса,което хич не е добре.

1

Дракула

преди 1 година

И по-топли е имало.