63

Анонимен

преди 1 година

Па този е с централно-африканска логика!

62

Анонимен

преди 1 година

Тоя никаквец отново изпълзя отнякъде и започна да ръси глупости.

61

ИКОНОМИСТ

преди 1 година

СПЕЦИАЛНИ ПОЗДРАВИ ЗА ПРИЯТЕЛИТЕ МИ ОТ ОБМЕННОТО БЮРО НИКАР. ТЕ ГИ РАЗБИРАТ ПАРИТЕ И ФИНАНСИТЕ ДОСТА ПОВЕЧЕ ОТ СЕГАШНИТЕ БЪЛГАРСКИ МИНИСТРИ.

60

Анонимен

преди 1 година

Всичко мафиотско полудя ,че ПП дадоха малко повече пари на народа си,а не можаха да ги лапне то.

59

БЪЛГАРИН

преди 1 година

НА ТОЗИ МУ КАЗВАТ МИКИ МАУС. ПИТАЙТЕ ГО КАКВО СТАВА С ДЯЛОВЕТЕ НА ЕКСПАТА МУ. Дефолт или на български написано фалирал е. Както и останалите финансисти като него, управляващи подобни активи. Довиждане на левчетата и на гуверньора на БНБ.

58

МАРКОВ

преди 1 година

БРЕ, ВОДЕНИЧАРЮ. ЩЕ ГО СОМЕЛИМЕ ЖИТОТО. ТОЗИ ЧОВЕК МАРКОВ ПЕЕ ДОРИ И ПО-ДОБРЕ ОТ ЛИДЕРА ИМ НА ЧАЛГАРИТЕ ОТ УЧИН ДОЛ. сПЕЦИАЛЕН ПОЗДРАВ ЗА МУТРАТА ОТ БАНКЯ, КОЙТО ВСЕ ОЩЕ СИ МИСЛИ, ЧЕ ОХРАНЯВА ПРИЯТЕЛЯ СИ ОТ БКП. ЕДНА ПЕСЕН АЗ ДА ЗАПЕЯ.

57

гледах то този

преди 1 година

Хвали ми основоположника на корупцията в България - Иван Костов - човека с бутилките минерална вода в швейцарските банки! Престъпното му правителство състоящ се от Бъки Бомбата разрушил мавзолея които сега можеше да докава милиарди от туризъм! Г-н 10 % който ликвидира Видахим! Като дойдоха японците от Бриджстон да преговарят за покупката и да пряват гуми за формула 1, наш *** се изклеца: "започваме да разговаряме от 100 милиона!" Японците си тръгнаха, защото не искаха да платят данък корупция!

56

МИЛИОНЕР

преди 1 година

Владко Марков поздравява политиците като този, Борисов, Нинова и останалите с песента си ОБЕЩАВАМЕ. БЪЛГАРИЯ ЩЕ Я БЪДЕ, ДОРИ СЛЕД ПОРЕДНИЯ ФАЛИТ. Василке.

55

акуд

преди 1 година

василев е обикновенна *** бил против облагането на богатите с още данъци, *** на гойко, дилян и радев

54

Анонимен

преди 1 година

хахаха на царя джуджето изпълзя

53

Радослав

преди 1 година

До 54: и в момента приходите на държавата са повече от достатъчно, просто има твърде много мързели на държавната ясла + много пенсионери на които им е напомпана пенсията без да ги заслужават,затова индивидуални партиди. Като си внесъл 100 лева, ще вземеш 100 лева, като си внесъл 2 ще вземеш 2 защото с това изкуствено помпане на пенсии НОИ е във фалит от 20 години и сега работещите пенсия няма да видят! Да не говорим за социалните помощи за прави, здрави 20 годишни мързели с 5 чаавета!

52

Анонимен

преди 1 година

Високи цени високо ДДС за държавата - ами нали това беше и мантрата на Кокорчо, обаче това не е вярно, високи цени означава свито потребление и по-малко приходи в хазната. Да има повече пари трябва качеството на живот/заплатите да скочат доста сериозно тогава ще има и за ДДС и за пенсии, сега няма разберете го и ще става още по-зле ако не се вземат мерки.

51

Радослав

преди 1 година

До 47: фашистите в България никога не е имало,а сега са комунисти, децата на предишните комунисти които се водят от максимата: да краднем от работливият, за да дадем на мързеливия защото той ни е рода! Комунизма винаги е гледал на работливите като на роби които трябва да хрантутят мързелите, затова е строй чийто фенове са най мързеливите, необразовани, нереализирани и все искат всичко да става с връзки и партиен билет!

50

Радослав

преди 1 година

До 48: и защо? Дай ми едно смислено обяснение защо тия които работят повече трябва да хрантутят мързелите? Ако данъка се вдигне само ще спадне събирането! Еднакъв за всички като % е най правилният, защото така всички са еднакво ощетени! То и в момента масата от работещите се чудят за какво въобще плащат данъци, а ти искаш да ги вдигат,хаха вдигнат ли ги 99% от населението ще почне да се осигурява на минималната и тогава бюджета ще цъфне!

49

мара белчева

преди 1 година

Джуджето Хаяско откъде изпълзя

48

Анонимен

преди 1 година

По време на Възрождението богатите българи инвестираха в страната Сега богатите българи крадат от страната Тоя няма да слушам само бръщолевици докато се къпе на Малдивите или други екзотични дестинации

47

Анонимен

преди 1 година

Ката ден из медиите обикалят разни царисти. Няма отърване от тях - Никито, Дацов, Катев, Керемедчиев, Велчев, че даже и старите мошеници Ог. Герджикови Ст. Илчев изплуваха пак власт да искат, пак да крадат по царски, да се наредят до Буци и Доганя, да одерат още кожи от гърба на народа. После говорят за демография?!!! Такава има дедо им цар, само внуците му са цял футболен отбор, начело с централния нападател Симеон-Хасан. Плодят се тези на които им е широко около врата или онези без мозък.

46

Анонимен

преди 1 година

До Обективно Плоския данък трябва да се смени с неплосак 20-90 % за да се напълни бюджета.

45

Анонимен

преди 1 година

До Радослав Фашисти са. Нека съкратат НС съда и обшините. Много са. НС може да останаъ 20 човека. КС трябва да се закрие. ВСС също. Режат народа а те си дигат заплати.

44

Анонимен

преди 1 година

Откакто се появиха царските юпита на кремълския прислужник Симо Ментата народът български бял ден не видя. След царственият крадец дойде гавазина му и работите съвсем се оплескаха. Нико Мус, несъстоялият се премиер на Слафчу и мафията да намери нако по-дълбока дупка и да се скрие. Никой не се нуждае от неговата "компетентност". Демография има само в гетата. В едно от тях царската Любка Качакова-Срамната през 2001 г. раздаваше сладоледи на тамошния демографски прираст.