21

ГАДЖО,

преди 1 година

АМА НИКОЙ НЕ ВИ ИСКА ,ЧЕ ДА ПРАВИТЕ ,,НЕЩО,,-ПРОСТО Е -ИЗЧЕЗНЕТЕ,АКО БЯХА ВКАРАЛИ 2-3 *** ОТ ВАШИТЕ В ЗАТВОРА,МАЙ ЩЕШЕ ДА БЪДЕШ ПО ПРЕМЕРЕН-,,ОБИЧАМ ТЕ,,

20

ББ

преди 1 година

казал забавилият,че живее в Глобален свят,броящ рублите от путин...и не сте мнозинство дори...раша,китай и иран...и банкя разбира се...забравили Бог,Апостола,Ботев...алчни предатели и крадци сте бре!!!кой и кога ви е канил да подкрепяте нещо и някого?Национални предатели и обслужващи убийствата на путин сте!нима не му постройхте руски поток с парите на гладните българи!?!?нима 15 г. не предавахте Народа си за...рубли?!?!ковчезите нямат чекмеджета...позора ви ще е вечен!!!

19

Хехе

преди 1 година

То май та никого не му стиска да управлява, Расув го оставят сам да се спасява, но ако това е цената да не им се месим в гадната война и това ще преживее.

18

Анонимен

преди 1 година

наивници няма да има правителство в България в следващите 100 години.. :)))

17

От джипката

преди 1 година

Опг герб винаги се измята, интереса клати феса, факт.

16

Нане

преди 1 година

Който гласува за гробарите и краварските агенти от ппдб е Антибългарин... ===))) дано после му изпратят аутисчето на фронта в укрия...

15

Анонимен

преди 1 година

Копейкин, ГЕРБ, ДПС, БСП играят комбина с Радев. Те заедно никога няма да направят правителство, но никога няма и да подкрепят ППДБ. Целта е Радев да остане на власт възможно най дълго и да управлява самостоятелно.

14

Анонимен

преди 1 година

Без подкрепата на Възраждане, нито една партия няма да може да излъчи редовен кабинет.

13

Анонимен

преди 1 година

Две седмици преди изборите вече е ясно, че няма да има редовен кабинет.

12

Анонимен

преди 1 година

Тези пък кой ги натиска че звънят.....

11

Елеонора

преди 1 година

Единствените, които ГЕРБ подкрепя са ДПС. И отчасти БСП, заради бюлетината. А и кой беше Горанов, че и аз не го познавам. Някой от ГЕРБ знае ли нещо за този магнетичен човек?

10

прочети

преди 1 година

в закона дали това в кавички се продава

9

Анонимен

преди 1 година

След общинските избори се очаква гласуващите за ГЕРБ да изчезнат като с магическа пръчица. Промяната в общините ще доведе до промяна в парламента. Гербаджиите ще загубят много обини и пари, обръчите им от фирми ще спрат да им дават пари за нищо, ако не са в общинската власт и нямат кметове, които се управляват дистанционно и диктаторски от Вожда.

8

е

преди 1 година

не време е да спрат да ни занимават сьс себе си и да спрат да пестят вампири

7

пришълецът

преди 1 година

Щото сигурно можете да вдигнете нещо по-добро от червен г*з:))))

6

Анонимен

преди 1 година

Тоес и следващия парламент няма да успее да състави редовно правителство.. Тогава защо изобщо да си правя труда да ходя да гласувам? От сега се знае, че и този парламент ще е "мъртво роден" като предния.

5

Сър Уилямс

преди 1 година

Ако бях на мястото на Бойко, отдавна да съм разпуснал партията. Ти му строиш пътища той те мрази в че-р-вата, неблагодарен народ! Оставям ви в ръцете на Радев, Киро и Хасан и се спасявайте!

4

Анонимен

преди 1 година

Добре, де! Разбрахме, че не ставате за нищо! Значи, що не освободите политическия ефир от сами себе си - да спестим малко време? ))

3

Дънекоплатец

преди 1 година

Като плащаш данъци ,желая това лице да отива да даде пример за физическа форма в Армията ,беше много активен да отива и да показва

2

Анонимен

преди 1 година

Ще,ще,като ви натиснат началниците .Ще размахат още някой Магнитен,ще клекнете.