143

Анонимен

преди 1 година

в плевенския женски затвор тр чакат с голям мерак славчо

142

Анонимен

преди 1 година

Слави да те разчекнат пред Парламента ти е малко...

141

Анонимен

преди 1 година

ЩОМ СИ РЕШИЛ ДА СТАВАШ ТЪРГАШ, ЩЕ СИ ПЛАЩАШ. ЗА ПОМИЯТА 7/8 ЗАПОЧНА ДА СКУБЕШ ХОРАТА И ТИ.

140

Слави

преди 1 година

Нямах избор майка.Мафията ми направи предложение,на което не можах да откажа. Затова сега съм целия омазан.

139

Батьо

преди 1 година

Да си беше гледал шоуто, да си беше гледал музиката - хората те боготворяха ве, майка! Аме не - наш Славчо иска и той у политиката! За Какво? За да се омажеш с фекалии след 30 години успешна кариера? Егото е най-големият грях! Тъй каза Ал Пачино в "Адвокат на дявола". Чети сега форума тук и реви, майка! Не е като едно време, нали? Аз лично съжалявам, че така стана. Винаги съм бил фен на Слави и на Ку-Ку Бенд. Жестоки пичове, професионалисти. Защо ти трябваше ве, майка, Защо?

138

Анонимен

преди 1 година

Лена излиза скъпо на всички, Киро поне я води на парапет.

137

Хахаха

преди 1 година

то библиотекарите само го използваха,те го създадоха и го превърнаха във виц

136

ББ

преди 1 година

"големият" да унижиш жена без факти,само защото толкова можеш...е позорно...да нариташ слаб не е мъжко!!не е човешко,зависим си от рублите вече се видя,поредният Национален предател си...нищо ново,ти си пътник...сам си избра този позор!!!парите свършват нали?!?!?!не си фактор...обслужващ персонал си...колкото и да те лъскаха!!!остава ти позора!!!ще те забравим!!

135

Пенсионер 69

преди 1 година

Слави, заедно с екипа Ти за политика не знам дали ставате, но за такова творчество сте номер 1. За глобата ако не ви стигнат парите, на 7 число мога да Ви пратя някой лев от пенсията, давай номера на сметката

134

До Анонимен 154

преди 1 година

До Анонимен 154 - значи викаш да няма избори - да си седи ГЕРБ или ПП и да си дерибействат, за да има "стабилност" ... чат пат мутрагенщини и фалит на държавата, ама пък друго си е да си слушаш от медиите колко е хубав Бойко, Киро, Корнела или който там не хареваш, че е паднал от власт (защото те паднаха от власт заради Слави и аз лично го виня ЕДИНСТВЕНО, че не свали последните по-рано).

133

Каза истината

преди 1 година

Харесваш ли го или не, ако човек е ОБЕКТИВЕН, всяка написана дума от Слави е ИСТИНА! Истината си е истина. На някой, че не му харесва ИСТИНАТА, тя няма как да се промени! Не й пука от ничие мнение и желание! Може ли някой от коментиращите "възмутени" да посочи - кое не е вярно от това, което казва Слави?

132

Анонимен

преди 1 година

Абсолютно несправедливо. С тази песен се осмиват прегрешенията и недъзите на управляващите политици. Затова, че главната героиня Лена се е развявала по парапета и е вдигала самолета е отвратително. Лена да се срамува и сърди на себе си, а не да съди творците. Сценаристите би трябвало да бъдат поздравени за тънката сатира и куража.

131

Анонимен

преди 1 година

Не 20хил а 200милиона трябва да платиш за 4 избори по твоя вина.

130

sd

преди 1 година

славчо защо не напише песен за маджо, пашата и маргините? реквием за черешарите?

129

Анонимен

преди 1 година

Жив ли е той, жив ли е - там на дивана? Потънал в кока, лежи и смърка. Чалгар с голяма във носа рана, чалгар с охрана, *** лъска.

128

СЕМ

преди 1 година

Като хищна хиена..

127

Марш гнидо

преди 1 година

Слави е абсолютен некадърник и е време да изчезне от ефир. Да ти писне от пр0сти селски бекове.

126

мак

преди 1 година

Дългия сигурно се криеше в гардероба в онази квартира, затова знае какво стана там, нали. Въобще, малко му е наказанието.

125

Марга Рит

преди 1 година

Славчо, по пързалката и все по-надолу! Голям пич, голям мъж...Даже да е вярно за Лена и Киро - теб кво те...Или завиждаш?

124

Анонимен

преди 1 година

Погледнете му снимката на тоя. Ама хубаво я разгледайте. Бръсната глава, циничната гримаса, торбите под очите... Все едно са излъгали пенсионер в ресторант със сметката. Едно време беше смешен, а сега е само досаден.