73

Оня с коня

преди 1 година

А кой ще ги плаща? Или ще ги даряваме? Защото в Европа ги даряват! А, американците пращат, само че Европа ги плаща на Америка! И България е в тая Европа! Така, че и България внася своя дан в касата на краварите.! И сега искали оръжия и муниции! Искат, ама май даром! От парите на данъкоплатеца! Това означава, че ние българите финансираме война, която не е наша! А българинът си кюта и мълчи! *** и народа - ***!

72

тя

преди 1 година

Пак заповеди , пак ни казват какво да правим , такава зависимост не сме имали никога !И всичко за наша сметка !

71

r3v0lv3r

преди 1 година

До Анонимен да не забравяме, че именнно Австро-унгарската империя беше против създаването на независима и силна българска държава. 1885 заедно с руснаците насъскват сърбите да ни атакуват в гръб и спират българската атака над Сърбия, при която сме можели да си върнем и подарените им български земи.

70

Анонимен

преди 1 година

До Защо не 71. Не за търговия става въпрос, а за ДАРЯВАНЕ. Търговията е позволена само на САЩ.

69

Да допълня...

преди 1 година

Няма шега. Военните ни заводи на четири смени.

68

Анонимен

преди 1 година

Австрия и Унгария са единствените страни, които категорично отказват да въоръжават Украйна. Австрия е нетолератна към бежанци, а нелегален мигрант там не можеш да бъдеш. В унгария езикът е сериозно препятствие, а и Орбан не посрежща бежанци с отворени обятия и социалки. Сега познайте къзе хората живеят най-добре и са най-слабо засегнати от кризи. Правилно-в австроунгарската империя, щащвато скоро ще стане отново. Бретона нещо не да иде да врънка тях. Защо е избрал нас?

67

ББ

преди 1 година

абе появяват се твърдения,че резидентО и служебното му търгуват с путин оръжия,ще стане страшно ако се докаже нещо подобно,ще ни превърнат в съучастници в убийствата на жени и деца в Украйна!!!ще е нечовешки позор!САЩ имат разузнаването и ще кажат истината!тук само руски опорки и т.о.ове!

66

Защо не

преди 1 година

Това е добре за България. От търговията с оръжие се печели добре. Оръжие произвеждат и продават Русия, САЩ и много други страни. Защо и ние да не произвеждаме? Страната ни има нужда от парични постъпления.

65

Анонимен

преди 1 година

И да увеличават това с нищо няма да подобри положението.

64

мислещ

преди 1 година

България е единствената страна на балканите участвала във всички конфликти предизвикани от САЩ и НАТО . Още не бяхме приети и отидохме в Камбоджа зада ни избият . След това в бивша Югославия под формата на сини каски , в Авганистан , в Ирак отново убити , край Сирия военен кораб . Защо така бе управници

63

Анонимен

преди 1 година

Бретон трябва да бъде гонен с ритници до Париж.

62

Анонимен

преди 1 година

Вчера по телевизията обясняваха как увеличението на производството не е свързано с доставките на боеприпаси за Украйна, а днес чета точно че се увеличава производството за да може да се доставят повече боеприпаси на Украйна. Егати чудото.

61

Анонимен

преди 1 година

Пак ще се надупят наще, каквото им кажат козируват като новобранци, винаги съгласни на всичко, никога не гледат нашия български интерес, пъфф

60

Анонимен

преди 1 година

Абе ЕС в война ли е, че нещо не чаткам положението !!!!

59

Анонимен

преди 1 година

63 Артьомовск искаш да кажеш?!!-:)))

58

Слава Бахмут

преди 1 година

Супер надъхан съм! Аз служа на Бахмутската Империя! Да живее Бахмут!

57

Анонимен

преди 1 година

До 56 И какво ни интересува това нас Българите? Не ни дреме за " голите членки на НАТО"!Да си Купуват " оръжие" от Янките! Ама нали при Янките всичко е " бизнес",Та не дават безплатно Нищо ако не си го платиш!!Безплатно даваха само Руснаците на НРБ преди 1989г!Тоя ръфлек,не е дошъл току така!Тук Янките са безпомощни!-:)Майната му!Да се оправят сами тези като Словакия,дето щели да си"дадат Миговете"на УкроФашистите! Кво ме грее мен това бре?Словаците само Устите и омразата им към Русия са големи!

56

ХАХАХ

преди 1 година

До българин...............................Айде на фронта, на първа линия! Имат дефицит на жива сила. Кво ми дрънкаш от компа. Мешката, кубинките и в Бахмут!

55

българин

преди 1 година

българите сме с Украйна

54

Анонимен

преди 1 година

Нашите прозападни революционери са с тлъсти банкови сметки грантови милионери... НИКОЛАЙ МАРКОВ