N15 къде е учил история. Какви три византийски века му се привиждат и има ли изобщо понятие каква е разликата между османския период и този, в рамките на който Българското царство е васално на Източната римска империя?
Знаеш ли как османците са подобрявали генома си? Питай някоя възрастна мюсюлманка да ти каже какво са предприемали свекървите им след като пратят синовете си да свършат някоя работа за няколко дена далеч от дома. Свекървата предварително е подбрала българина, защото е сигурно, че той ще си мълчи, а снахата се покорява на свекървината воля. Така са проверявали и случаите, при които семейството няма дете - били са наясно, че причината може да е не само у жената. Важното е било снахата да роди.
Българските ястия са копирани от Османците и Византииците. Пет века османци и три века Византиици са клецали прабабите ни.
До Грък - А ти опитвал ли си нашенско биволско или овче кисело мляко, но приготвено на село, от хора, които имат собствени биволици и овце и сами си квасят млякото?
Японската фирма Мейджи, кръсти киселото мляко, което произвежда България. Направено от българска закваска.
И какво защитава Гaнйьо Цpъвула - наименование. Нещо за рецепта, качество, стандарти - не. Само наименование. А че сме на първо място по производство на бyклу ци не се споменава. Някой ял ли е луканка скоро? А суджук? Аз не ям от години защото си пазя здравето пък и пари за oтпадъците на транжорни те няма да дам.
На всички нацвъкали минусчета на номер 6: ПИТАЙТЕ КАКВО МИСЛИ СВЕТА БЕ!!!!!! Ако изобщо можете да говорите на чужд език или на какъвто и да е език!
То храни не произвеждаме вече почти, ама много важно е да ги регистрираме като наши. Осъзнавате ли каква провинциалщина е това? Нидерландия с една трета от българската територия е най-голям износител на месо в европа и са втори в света по доход от износ на храна в света след САЩ. Вместо да регистрират имена на баници и луканки, произвеждат роботизирано и изнасят нонстоп
На второ място в ЕС сме по регистрирани храни с традиционно специфичен характер