12

Позитивен

преди 1 година

Истината е, че от всички хитове на Europe по българските радиа се въртят точно 2 и затова повечето хора знаят само тях. Иначе за онези, които се интересуват повече, можете да чуете също: "Let the Good Times Rock", "Seven Doors Hotel", "Rock the Night", "Superstitious", "Cherokee", "On Broken Wings", "Open Your Heart", "Days of Rock 'N' Roll" и т.н. Уверявам ви, че като качество не отстъпват много на онези 2, които вече знаете ;)

11

патреот

преди 1 година

така, така.....догодина Любе, Филип Киркоров и Карат от ГеДеРе-томоже и Болшой театердажвейбалгаря!

10

Анонимен

преди 1 година

Без пари концерти, спектакли,фестивали за три години наведнъж, само да има време човек да се развява.

9

Анонимен

преди 1 година

Истинските легенди заобикалят България като чума и то главно заради слаби промоутъри и мижавите условия тук. Само пенсии на апаратно дишане се сещат да ''идват'' насам, когато вече 30 години не са релевантни никъде по света. ''Хедлайнери'' големи... хахаха вижте в съседните държави свирят я Nightwish, я Rammstein.. все групи, които са в апогея на славата си. Та, след 25-30 години да ги чакаме и тук като ''хедлайнери''

8

Анонимен

преди 1 година

У нас само такива ще видите, залязали преди десетилетия ''звезди'' на командно дишане, които вече никъде не ги искат.

7

фен

преди 1 година

За 100 лв. толкоз. Кво само мрънкате. Като искате як фестивал вадите по 200 евро за билет и отивате в Румъния. Там има колкото искате предложения.

6

Анонимен

преди 1 година

равносилно на у бий ство за 100 лева с тази музика яко

5

Анонимен

преди 1 година

Виждам само пенсионериДобре, че докараха Кристина малко да замажат провала на селският рок фест. То не че в Пловдив беше много градско, но това е друга тема.

4

Анонимен

преди 1 година

***. Първо съсипахме рок фестивал в топ 10 на Европа (според европейските класации) - Каварна.Заради усвояването на едни европейски пари по програма 2019 - Пловдив, където нещата приключиха.Сега сме в някакво село, защото местният феодал е с много връзки.Прекрасно - на село в централна България.Обаче създайте жрганизация. Направету палатков лагер. Изградете големи паркинги за колите.Българите сами се прецакваме - наше село да е най-якото. И все така си остава на хартия.

3

Анонимен

преди 1 година

Интересно големите групи ходят в Гърция, в Румъния, в Сърбия... Тук от 10 години с някакви дребни изключения да кажем Дистърб и Мейдън... Нищо кой знае какво не е дошло. Хубавото поне на този фест е, че не е в продънената Армеец. Като вземат лятото да ми правят концерти в зала и ми убиват желанието да ходя.

2

Анонимен

преди 1 година

Е тук се изложиха... Аз последен хедлайнер, голямо обявяване, нещо велико... Викам си ще докарят я Найтуиш, я Поуъруолф... Те... Юръп, човек... Ми по-добре Епика да ви беше хеда, че и дори Блайнд Гардиан... Слабо, мислех да ходя за трите дни, но с този хедлайнер май ще отида само неделята за Хелуин и Лакуна Койл.

1

дедко дедков

преди 1 година

ти слушаш ли такава музика, ***, у къщи, по пантофи