406

Бай Дрън

преди 1 година

Тая война трябва да спре. Видя се, че на обикновения човек войната пречи. Печеливши са единствено големите риби, които нямат пряк досег с войната. Ако случайно решат да посетят фронта, предупреждават и военните действия спират. А не трябва. Трябва точно, когато се появи такъв *** като Байдън, да се стреля на макс.Войната ще спре само, когато се унишожат физически виновниците за продължаването им. Това ще подейства като спирачка.

405

Анонимен

преди 1 година

Туй Пентагона туй Хага туй разни макарони много ме кефят. Що тъй. Шегичка бе.

404

Анонимен

преди 1 година

Браво споти ти ме разсмя и аз искам калашник нищо че съм на шейсе и кусур години.

403

Споти

преди 1 година

Негро кога ще дадеш заповед на Буци и Кирето да мобилизират Българи срещу братята Руснаци да се избиваме взаимно за кефа и интересите на разпадаща се Америка ? ти само ми дай калашника и гледай мача по кого ще стрелям ,

402

Анонимен

преди 1 година

Като москалите пускат вълни от биомаса срещу укрепени позиции и артилерия, няма как да няма разход на боеприпаси. Като намалее руската биомаса ще намалее и разхода.

401

todor

преди 1 година

Представете си Украйна да продава оръжие на Русия ха ха ...??

400

Анонимен

преди 1 година

До Мошенгии - Знаят ...

399

Мошенгии

преди 1 година

Някои в Пентагона трябва да разбере, че спонсорират най-корупираната държава в Европа. Да си търсят патроните в някой друг край на света препродадени

398

Анонимен

преди 1 година

Обучете си ги на единична стрелба с по-точен прицел де.

397

Анонимен

преди 1 година

Правилно го осъдиха Путин щото тъпче на едно място цяла година. Не се вслушва в разумните мнения. Например на Стрелков на Кадиров на Пригожин. Държи някакви некадърници в Кремъл. Също и олигарсите. Никаква полза от тях. Само дразнят народа.

396

Анонимен

преди 1 година

До 427Никой нищо не праща руснаците ,ако им трябва 20 милиона могат да съберат.

395

Анонимен

преди 1 година

Банките взеха да падат преди изборите ... рябваше да е след.

394

Анонимен

преди 1 година

И на САЩ им погънаха и паричките и гемиите. От тази война само загуби като от К19 само лъжи. Цял живот ще плащаме ваксини които не ни трябват и дори още не са произведени ?!? Защо въпросния МНС в Хага не разследва открито и честно ЕК за ваксините ?!?

393

Жокарт Токаев

преди 1 година

РОСИЯ И КИТАЙ ЩЕ НАБИЯТ САЩ...В ПОНЕДЕЛНИК ИДВА БАЙ СИ, ЗА ТРИ ДЕНА !!! В МОСКВА...СЕВЕРНА КОРЕЯ ПРАЩА 1 МИЛЛИОН ВОЙСКА ЗА ПОДРЕПА НА БРАТСКА РОССИЯ ..ДАА ЖИВЕЕ АЗИЯ..КАЗАХТАН Е С РОССИЯ ЗАВИНАГИ .

392

R.A.T.M

преди 1 година

Края на май, да не стане юни, юли и как я мислят тази контраофанзива без подкрепа от въздуха. Да не се окаже накрая, че са отишли с ножове, където има престрелка.

391

Анонимен

преди 1 година

До 422 Точно така е ,ама не баш.Срещу страна ,която произвежда оръжия и е произвеждала години на ред не можеш да спечелиш.Е те американците и снаряди няма,а тая руска техника,която имат украинците с какво ще я заменят като свърши.

390

Анонимен

преди 1 година

Аз като личност моята работа си я върша. Говоря и предупреждавам за последствията. Който има уши и очи да си прави изводите. Чудеса не стават.Коренно нова стратегия и тактика. Иначе всички ние ще загинем .

389

пуйката

преди 1 година

Няма безплатен обяд.На Русия нали и бяха свършили боеприпасите през октомври миналата година и нямала приятели от които да вземе според шефа на британските Бонд-овци пред ВВС.Някоя рускиня е омаяла агент 007 или мартинито е било в галони..

388

Анонимен

преди 1 година

Изхода е един мирни преговори или край. Единия ще загуби. Запада никога не губи.Съжалявам.

387

Анонимен

преди 1 година

Колко години ще тъпчим в бсхмутските села. Моите уважения към Вагнер но никой не им помага и няма резултат на практика. Трябва нова стратегия и тактика съвсем нова. В противен случай Русия губи това е истината. Не ми отговаряйте вашата надменност ви прави лоша шега. Няма кой безкрайно да подкрепя губещата страна. Съжалявам.