63

Паню Баирски

преди 1 година

Не зная откъде го измислиха този пишман икономист - и той за нищо не става, щом приглася на финансовата министърка.

62

ВРЪЩАЙ СЕ БОЙКО..!!

преди 1 година

КИРЧЕ, КОКОРЧЕ И КОПЕЙКА РАЗСИПАХА БЪЛГАРИЯ....

61

sd

преди 1 година

интересно че никой не говори за боко и милиардите му хвърлени безотчетно и авансово, забележете, за магистрали и турски поток! виновни се оказаха киро и асен, които са били на власт само няколко месеца. като нищо бг ще фалира, но дано преди да излезе от ЕС малкото можещи да успеят да се изнесат на запад.

60

Анонимен

преди 1 година

Човекът иска да каже нещо много просто: ядохте и пихте на корем, но сега ще стягате коланите. Защото това което ни дадоха, сега ще ни го вземат поне двойно през данъците. Приспаха ни, упоиха ни, разпасахме се, но сега е време разделно. Кой еб*л, еб*л. Кака се ожени!

59

Анонимен

преди 1 година

Експресбанк няма от известно време насам, стига писахте глупости

58

Анонимен

преди 1 година

Радев прибери си кокошката и я оскуби

57

До Странджата

преди 1 година

Малко си закъснял, Експресбанк във Варна спря продажбата на всякаква свястна валута, уж нямали, аз си обърнах спестяванията във Варчев, малко неизгодно ама на фона на това, което предстои си е ОК.

56

Странджата

преди 1 година

Народеее, юруш към банкоматите, теглете си смешните лефчета и ги обръщайте в долари или евро. Падне ли борда ще затворят всички банки и няма да можете да си купите и коричка хляб. Още помня девалвацията, денонощните опашки за бензин, апартаментите се продаваха за 5-7000 долара.

55

Анонимен

преди 1 година

Нашата мижава държава, с управление от тарикати, които гледат първо да натрупат милиони, единствено се спасява като се държи за силна валута. Падне ли валутния борд, падаме и ние в канала. Който помни - 1 долар беше 3000 лв. Силен лев може да се държи от силна икономика, която при нас никога няма да се случи. Като гледам как върви подписката срещу приемане на еврото, се уверявам че съм прав.

54

Анонимен

преди 1 година

Санкциите срещу Русия действат! Една православна държава вече фалира! Още малко и ще фалира и Русия!

53

Анонимен

преди 1 година

При правителството на Сергей Станишев България вървеше бързо напред, но после дойде ГЕРБ и България тръгна назад. Нищо чудно тези 12 години управление на ГЕРБ да са фалирали България. При фалити нещата се случват с няколко години закъснение и повечето хора лесно се лъжат заради кого е фалита. Примерно банките фалираха още през 1992 година, но юридическия им фалит беше чак през 1996 година.

52

Анонимен

преди 1 година

Кузман Илиев е журналист, представящ се за икономист. Знанията му едва ли са по-различни от знанията на всеки завършил някакъв ВУЗ.

51

ЕС ни храни

преди 1 година

НАТО ни брани. Важното е Русия да е под санкции.

50

Дърт емигрант

преди 1 година

Падането на борда, ще е чудесна новина за всички нас, които живеем в чужбина. Паундите и еврата ще са много по ценни тогава в България, ако откачат лева от фиксирания курс към еврото. Едно е да обменяш 1000 пандура за 5 бона, а не както сега за мижавия курс 2.15лв.

49

м

преди 1 година

Какво стана с ония американски самолети, дето ги купихме на хартия? Може ли да ги върнем и да си вземем парите обратно, преди да са поискали да ги дарим на Украйна?Зле сме, братя българи. Ама още не го знаем.

48

аха

преди 1 година

Фалита на държавата е актуален още от влизането на БСП във властта, досега не е имало случай да не е имало фалит, ако сега прескочиме трапа ще е сефте

47

Кирето

преди 1 година

Защо не ги казвахте на ония пеликан от КНСБ. Пламен Димитров който от една година грачи как в страната има много пари и трябва да се дават за заплати и пенсии, акъде е сега да обясни къде са парите в държавата,а и тоя същия викаше трябва да се натиска бизнеса само,че бизнеса е тоя който произвежда Б.продукт а чиновниците са на хранилка на държавния бюджет

46

Анонимен

преди 1 година

Да спрат тези пимощи за ресторантите и без това там така са надули цените че никъде го няма в Европата А да видя колко ресторанти ще фалират ама друг път

45

Кирчо и Кокорчо

преди 1 година

за 9 месеца взеха 16 милиарда и раздаваха на калпак! Сигурно така са ги посъветвали от Козяк!

44

Анонимен

преди 1 година

С разумно управление не би трябвало да има такива апокалиптични финансови земетресения. Имаме борд имаме някакъв фискален резерв. Доста добър бих казал. Не е ли време да си купим още ф-16-ски ? Или да построим двата взривени газопровода на руснаците? Зер пари имаме...