19

Анонимен

преди 1 година

Ще станат добри майки: ще правят забележки и ще пребиват децата си.

18

Анонимен

преди 1 година

Ле леее. Преди 20 години репортерите къде бяха? Ааа да нямаше активирани болшевики изчадия да плюят по всички държави в Европа.

17

До Анонимен 3

преди 1 година

През ден сте се биели, защото сте момчета и сте имали някакви ваши детско-юношески препирни. Но тук става въпрос за nuклa, която нагло нарушава ПРАВИЛНИКА НА ИНСТИТУЦИЯТА, в която са я настанили родителите й по тяхно желание, а не защото от училището са ги молили да запишат тази да учи там. И когато друго момиче й прави забележка, тази се държи като парцалива неграмотна махленка. Другото момиче е там, защото НЕ ЖЕЛАЕ ДА ВДИШВА ТЮТЮНЕВ ДИМ. Пpocтaкecaтa пречи и следва да бъде изгонена с ритници.

16

Анонимен

преди 1 година

До йъфэ - Там е проблемът. Живеем след период, в който простащината беше издигната в култ. Да си недоучен бачкатор с просташки манталитет - това беше образът, възвеличаван по времето на соца. После имаше десетилитие след 10-и ноември, в рамките на което беше обожествен простакът-силовак, та да остане на заден план въпросът кого всъщност охранява този силовак и чии интереси защитава. 78 години толериране на простащината, какво друго поведение на децата да очакваш?

15

йъфэ

преди 1 година

Хм, че каква новина има тук?! Това си е ежедневие в училище. :)))

14

Анонимен

преди 1 година

Аз о мое време, дебех кои ще се бият, а после вадих от едно парцалче добре пчистени от ДНК и отпечатъци ножки, боксове и други опасн предмети, за ... да си помага съучениците ... х хи хи! Беше много забавно, като някой го пратят в болницата.

13

Анонимен

преди 1 година

"Оказва се, че до боя се стигнало, след като едно от момичетата е направило забележка на другото, че пуши на територията на училището." - Въпросното момиче, трбява да бъде ИЗГОНЕНО от училище, защото е пушило, като да се я накарат, да работи тежки смени в някой Макдоналдс и да я показват за НАЗИДАНИЕ!!!

12

Анонимен

преди 1 година

Мен ме нападнаха в училище вежднъж. когаот видях мнгоо хора да пушат, симах ги, пратих снимките поотделно на ВСИЧКИ родители, след което изнесох лекция к ще състари кожата им, как няма д ауспеят в живота, защото ще боледуват от рак, за чийето лечение ще трябва да плащаме НИЕ, нормланите, добри, послушни, мили и ученолюбиви деца, които ще успеят в живота!

11

Анонимен

преди 1 година

Какви наказания им наложиха? От родителите каква отговорност се потърси? От учителите?

10

Анонимен

преди 1 година

Супер новина, жалко че по мое време нямаше толкова загрижени ***

9

Анонимен

преди 1 година

В 10-ти клас ясно, но когато завършат училище, по- оборотните ще участват в топ-риалити предаването Хергенинот и там ще се бият на тепиха една с друга коя да стане първа и да бъде известна докато мине 32-33, а ако не успее да касира, да изпадне в огромна депресия след 40, да гледа 10 котки и да се надява некой бакшиш да и подхвърли наденицата. Евалата, Джони Деп!

8

От провинцията

преди 1 година

Е то София събра целия упадък на обществото с ускорени темпове. Като почнеш от парламента, после милиционерите и т.н.

7

Мин на образованието

преди 1 година

Директорката на училището може да направи специална клетка в която да се провеждат боевете, а също и канал в тикток с записи на побоите, интервюта с победителите, залози и тн.

6

Боеве на славата

преди 1 година

Нека победи по силната и да спечели възможност да бъде оплодена от алфа самеца на 6 ти клас. Така е в природата.

5

Анонимна

преди 1 година

Вчера пред нашето квартално училище беше подобно - някаква групичка на видима възраст 14-15 години и една крехка на вид девойка заплашваше и псуваше друга толкова грозно, че чак мен ме хвана срам. Само дето не бяха хванали да се бият още. Не знам вече как да коментирам. Но бъдещето на нацията ни е отчайващо.

4

Анонимен

преди 1 година

тъй са некои "ученички" - в шести клас *** цигарето, в десети други работи

3

Анонимен

преди 1 година

Багхти парцаляците, човек. Шести клас момичета лапн али цигарите и смърдят на к3н3ф. Като станат 10-ти какво ще измислят?

2

Анонимен

преди 1 година

Ние пък навремето, като бях ученик, си се биехме през ден и не съм забелязал да е пишело във вестниците за това

1

Спорили са

преди 1 година

За паркомясто, кой да паркира