25

Анонимен

преди 1 година

Италианци и французи, чехи, поляци, словаци - големи протести имаше във вдсички държави в събота и неделя за излизане на държавите им от вредителските съюзи - НАТО и ЕС. Великобританци също напъват заизлизане от НАТО. Пълно е с кадри и клипове в нета. Ясно се вижда какво пише на плакатите и какво викат хората. Фалитите са налице, но на този етап не смеят да го заявят държавите. Нашата - също.

24

Анонимен

преди 1 година

Няма страшно. Мъжът на Урсула е казал вече на Пфайзер, че ще има нужда от ваксина против бок_лук и след има-няма 2 седмици ще е готова. Ваксърите във Франция чакат с нетърпение да се ваксинират срещу бок_луците. Не е важно да е чисто, а е важно да сте ваксинирани хахаха ... Естествено ще има и бустери за по-интелигентната част от обществото, която силно вярва в науката и най-вече в почтенността на Урсула и мъжа й.

23

Анонимен

преди 1 година

Няма страшно. Мъжът на Урсула е казал вече на Пфайзер, че ще има нужда от ваксина против *** и след има-няма 2 седмици ще е готова. Ваксърите във Франция чакат с нетърпение да се ваксинират срещу ***. Не е важно да е чисто, а е важно да сте ваксинирани хахаха ... Естествено ще има и бустери за по-интелигентната част от обществото, която силно вярва в науката и най-вече в почтенността на Урсула и мъжа й.

22

Фен на Вики Джъстис

преди 1 година

С европейският съюз е свършено и си личи. Това, че приеха закон за "*****" конвенция беше една от последните им грешки. Нека "ЕВРОАТЛАНТИЦИТЕ, които намират хиляди ползи в това "ЧЛЕНСТВО" (диктаторски анекс всъщност) да четат добре тези статии. Нека до таваните да им стигне ***. После всички в парламента и президентството. Те от хубаво го правят. Та "ЕВРОМИСЛЕЩИ", кои са хилядите ползи? Това, че ходите на екскурзия? Чудна полза няма що. То това е най важното, фукането.

21

Анонимен

преди 1 година

Макарон е най големия враг на Франция . Това дже-ндърче досасипа Франция

20

Анонимен

преди 1 година

В руските медии темата за протестите във Франция сега отсъства. Защото не е удобна за Путин. Путин увеличи възрастта за пенсиониране в Русия и тя е по-голяма (65 г. за мъжете) от тази във Франция приета с новият закон (64 г. за мъжете). Освен това продължителността на живот във Франция е много по-голяма (85 г. средна продължителност на живота сред мъжете във Франция, срещу 70 г. средна продължителност на живота сред мъжете в Русия). Средната пенсия във Франция е с пъти по-голяма от тази в Русия.

19

aaa

преди 1 година

Хаха, и как по точно принудително ще накараш хората да работят по демократичен начин? То ясно, че с бой може да стане, ама това малко към гражданска война отива.

18

Анонимен

преди 1 година

Нали София беше най-мръсната столица в Европа и един от най-мръсните градове според разни кухарри повтарящи глупостите на мисирките. Аз съм бил в Неапол преди 20 г и още тогава разни араби спяха по градинките завити с кашони гушнали куче да се топлят и около тях камари с боклуцци. В Бриндизи около пристанището да не говорим пълно с боклуцци по храсталаците, в Рим също имаше места с *** и клошари.

17

Анонимен

преди 1 година

Нали София беше най-мръсната столица в Европа и един от най-мръсните градове според разни кухарри повтарящи глупостите на мисирките. Аз съм бил в Неапол преди 20 г и още тогава разни араби спяха по градинките завити с кашони гушнали куче да се топлят и около тях камари с ***. В Бриндизи около пристанището да не говорим пълно с *** по храсталаците, в Рим също имаше места с *** и клошари.

16

Анонимен

преди 1 година

кво казва тамошната инспекция за здравето на хората - нещо за плъзване на зарази или то нормално им се види

15

Анри

преди 1 година

Дааа! Вече толкова много цветнокожи има във Франция, че не е ясно кой протестира и за какво. А пък иначе с тези смрадливи цветнокожи скоро и чумата ще ги споходи жабарите. Май в Максуда е по-чисто , отколкото в Париж.

14

а кривиия макарон

преди 1 година

отишъл да "единява" ЕС при Орбан!

13

Анонимен

преди 1 година

отново организационния комитет от изток провежда мероприятия в Париж.

12

силно изненадам

преди 1 година

Когато почвах работа преди години си мислех, че технологиите ще намалят времето за пенсиониране, защото техниката ще върши работата с много по малко хора. Пък то увеличиха от 60 на 65? Предполагам, че работата, която е трябвало да се свърши от 5 работника, днес се върши от една машина. Защо тези работници трябва да седят тсм и да гледат? Работата да не се увеличила 6 пъти? Явно не е? Кое налага това увеличение? Някаква пррвезна алчност на една шепа хора?

11

Zeitgeist

преди 1 година

И преди стачката беше същото. Който е ходил знае.

10

Анонимен

преди 1 година

До 11 - Няма лошо. Робството е безплатен труд и е добре за икономиката.

9

КОНСТАНТИНОВ

преди 1 година

ТАКА СЕ ПРАВЯТ МИРНИ ПРОТЕСТИ.НА КРАЧКА СА ОТ РЕВОЛЮЦИЯ.ВСИЧКИ УПРАВЛЯВАЩИ ПО СВЕТЪ СА ОТ ЕДИН ДОЛ ДРЕНКИ.ЦЕЛТА Е ДА СЕ ЗАДЪРЖИ РОБСТВОТО.

8

Анонимен

преди 1 година

Борбата против пенсионната система е между другото. Протестират срещу всички решения на правителството.

7

Анонимен

преди 1 година

Европа загива...разпадането е неизбежно вече!

6

Анонимен

преди 1 година

И аз се чудя, без маски няма ли да хванат кромид??