177

Недоразбрал

преди 1 година

Досега се чудех как така разните видове империи са изчезвали от картата на света?!Като гледам обаче САЩ и Русия,почвам да си мисля,че това се е случвало когато управниците на тези империи са се самозабравяли и са се чудели какви щуретии да измислят за да се саморазрушат?!!А кога ще приемат закон да компенсират белите граждани в САЩ които от 40 години насам живеят в условията на пълзяща черна диктатура и черен гнет!!??

176

Анонимен

преди 1 година

А расизмът срещи българи в България кой ще ни го плати??!?

175

Анонимен

преди 1 година

А компенсациите за разрушените страни? За ограбените страни? За умъртвените им граждани?

174

Щерю

преди 1 година

Прелюдия към това юдеите да ни накарат да им плащаме пожизнен наем, защото, виждате ли, цялата планета Земя, с всичките й ресурси - храна, вода и въздух, била тяхна собственост...

173

Анонимен

преди 1 година

Чета безобразни коментари на хора,които не си дават сметка,че подобни предложения днес в САЩ,утре може да дойдат и тук ! Представете си да трябва вие да пращате на малцинства абсурдни компенсации! Вярно е и написаното в края на публикацията,защото много хора са по-късни емигранти и нямат вина за робството,а и много африканци също са там без да имат връзка с робството! Отделно от това обаче е и абсурдно във връзка с това,че децата не са отговорни за стореното от 6-7 поколения назад!

172

Компенсатор

преди 1 година

За всеки ***, който не е имал късмета предите му да бъдат заробени и се е родил в Африка, компенсаията трябва да е поне 10 млн.!

171

Брадвата

преди 1 година

Ами да се надяваме, че ще си ги получат.. всеки по една банкнота от 5 милиона долара.. А може и на монети да им ги раздадат - 5 монети по милион. Тъкмо за 5 дъвки да им стигнат!

170

Анонимен

преди 1 година

Искам да съм *** от щата Сан Франциско 😀

169

хамериканска работа

преди 1 година

Сан Франциско е една клоака и всеки малко по-нормален се махна от там. Останаха само наркомани и бездомни да с3рат по улиците. Никога няма да ги платят тези пари.

168

Анонимен

преди 1 година

5$ млн и по едно бяло дупе за всеки афроамериканец.....

167

Анонимен

преди 1 година

Супер - не е кой знае какъв проблем да се декларирам за черен . За 5 милиона - черен съм кат катран ! Ако ги взема - америка е най-суперската държава на света !

166

Смехурко

преди 1 година

5 милиона компенсация за всеки българин за 500 години османско робство и по още 2 за 200 години византийско!

165

НЕНОВ

преди 1 година

ТО ВЕЧЕ ВСЕКИ МОЖЕ А СЕ ИНДЕТИФИЦИРА КАТО КЪКЪВТО СИ ИСКА ТА ОБЕЩЕТЕНИЕ МОЖЕ ДА ИМА ЗА ВСИЧКИ И АЗ СЕ ОПРЕДЕЛЯМ ЗА *** И ТО ГЕЙ ЗА *** ГЕЙОВЕ 10 МИЛИОНА А АКО СИ И МЮСУЛМАНИН ОЩЕ 5 МИЛКИ.

164

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

Пиечове, републиканците влизат много по-рано в предизборната борба заради иииидддииотските изцепки на деменцията Байдън и неговото обкръжение. Дълбоката държава яко се тресе от страх заради възможността Тръмп отново да стане президент на САЩ !

163

Петърчо

преди 1 година

Щат и град в който никога нямало робство ще изплаща обезщетения на хора които никога не са били роби заради белите им съграждани които пък никога не са притежавали роби и в огромна част са против расизъма и робството. Има логика.

162

Анонимен

преди 1 година

Неслучайно казват, че тези в САЩ отдавна са изчаткали. Оня ден пък някакъв американски сенатор искал да се махнели крановете от пристанищата им защото били китайски и Пекин ги шпионирал през тях...

161

ьаьаьа

преди 1 година

За това всяка жаба да си знае гиола и ако скочи в другия, да я разстрелват. За това съм съгласен. Нито съм тръгна към Африка или Сащ, а все те към нас идат. Чудно защо. Сигурно белите са по- работливи и щедри ,а може би по -умини и кадърни. Ще видим.

160

каимака

преди 1 година

на обществото просто

159

Анонимен

преди 1 година

Защо да не им дават...САЩ печатат парите и крадат от цял цвят!

158

ама

преди 1 година

те са и ва6и на *** дала копзрка