11

XLIV

преди 15 години

Хахахахаха. Оправили са си заглавието, но не и "разривът" в тялото на статията. А ти, господине Мазут, да не би пък да е един от най-малките плажове на варна случайно? Аз от личен опит мога да ти кажа, че събира поне 5000 роми.

10

mazut

преди 15 години

Хайде стига с тези разливи!Аман от сензации.Аспарухово първо не "един от най-големите плажове".

9

.

преди 15 години

TEZI,KOITO KONTROLIRAT EKOLOGIATA V MORETO,LETUVAT NA SREDIZEMNOMORIETO!

8

Чистота

преди 15 години

Това може да се случи само в наши води! Има толкова много слуби и службици които се занимават с тези разливи но нокий не понася отговорност ! За жалост Кулата на Морска Администрация и дежурните там (вместо да гледат през цялото време олимпиадата и сериали и т.н. глупости) и това което става е точно под носа им ! И факта че "За сега не е известен източникът на замърсяването" е доста тревожен, защото от кулата всичко се вижда дори и такива малки замърсявания! Спомняте ли си един кораб на БМФ дето го заловиха във Френски брегове беше дори много извън пристанището...а това се случва пред очите им на всички инстанциии и всички са слепи...неизвестен извършител...това го разправяйте в детската градина...Няма чисто място вече, де що има кораб си хвърля мръсотиите в наши води, а тези които трябва да ги контролират - спят ! Алллооооууу това море е и на децата ви бе лишпери !

7

бай ху

преди 15 години

*** си играй нанвън - топло е още, хубаво е, а след две седмици си на училище; не се меси, като си говорят възрастните. и да ти кажа нещо, пък ти ще го разбереш, когато пораснеш и поумнееш - това тук е официален новинарски сайт, не аматьорски стенвестник. хоарат, работещи в този сайт, гордо се наричат "ЖУРНАЛИСТИ" и "РЕДАКТОРИ". взимат и немалки заплати да бъдат "журналисти" и "редактори". поне 60% от тях имат дипломи по журналистика. при това положение граматическите грешки са НЕДОПУСТИМИ - независимо дали са от незнание или от бързане и невнимание. особено пък в заглавие. ако господата от Днес.бг. обяват, че са аматьори и токова могат - спираме със забележките и благодарим за новините; но докато гръмко се титулуват "редактори" и "журналисти" - нека се постараят.

6

alex

преди 15 години

za6to samo hulite , zaglavieto bilo gre6no, pi6ete na kirilica, 4e ne vi razbiram, stiga s tiq gluposti, po vajna e novinata , a ne tova 4e imalo pravopisna gre6ka! skapani kompleksari! samo si izbivate kompleksite po tezi forumi!

5

някой

преди 15 години

някаква мизерна локвичка -20м *** пяна.нямаме равни сами да се навиваме ида правим от мухата слон.За големите мизерии се правим че ги няма.

4

бай ху

преди 15 години

си проверявайте бе, то па тва вашето на нищо не прилича! граматиката може и да не е жизненоважна, а и на фона на всички ежедневни проблеми някак съвсем се губи, ама като се изживявате като журналисти, айде малко по-отговорно, че направо сте смешни!

3

преди 15 години

Преписахте от Дарик новината заедно с правописната им грешка, евала на редактора!

2

summer

преди 15 години

РАЗРИВ??????????АЛООООООООООООООО.ОПРАВЕТЕ СИ ЗАГЛАВИЕТО

1

sir Urien

преди 15 години

Толкова често ни мърсят Черноморието вече, че направо си е умишлен саботаж от страна на някоя голяма страна. Заради това трябва да се въведе смъртно наказание за такива разливания - та никой да не смей да плава в наши води без предпазни мерки. Нужни са крайни действия, защото всяко такова замърсяване скъсява с малко живота на всички ни.