184

Асо

преди 1 година

Не такъв лъжец. Коги и да го утепеш, се ше е късно!

183

Шебек

преди 1 година

Няма риск защото ИМАМЕ Валутен борд и НЯМАМЕ ЕВРО, защото валутния борд ни пази от фалит, а това ,че нямаме евро не позволява да ни замазват очите с заеми от ЕЦБ.....

182

Анонимен

преди 1 година

Ти така ли открадна парите на ортака си?

181

Анонимен

преди 1 година

С поредица манипулации психодясното се сдоби с патерицата Продължаваме промяноизмамата. НИТО ГЛАС ЗА ПРОКОБИЕВСКИТЕ АНТИНАРОДНИ ГМОТА

180

Анонимен

преди 1 година

Шарлатани и Костовици съсипаха държавата.

179

Некъф

преди 1 година

А вашата схема защото не ни попиля от към цени. Единственото което измислихте е да вдигнете цените за да влиза по голямо ДДС в държавната хазна. Да не забравяме, че инфлацията започна от вашите действия!

178

Анонимен

преди 1 година

ПРАВ СИ АСЕНЧО, НО МОЛЯ ТЕ БЪДИ ПО-ТОЧЕН - 16 МЛРД ЛЕВА ЛИ СА ИЛИ ЕВРО. НЕ РАЗЧИТАЙ, ЧЕ СМЕ ИНТЕЛДЖЪНС СЪРВИС И ПОСТОЯННО КЬОРИМ БНБ. А ИНАЧЕ СИ ЗНАЕМ, ЧЕ ГЕРБ-СДС И ДПС РАЗЧИТАТ НА СТРАХА ОТ ФАЛИТ, ЗА КОЙТО УСЪРДНО СЕ ТРУДИХА !!!...

177

ПП+ДБ+БСП+ГЕРБ

преди 1 година

Не само парите но и супата която няма да можете даже да ду хате.

176

Анонимен

преди 1 година

Ние плащаме сега сметката на шарлатаните, честити нови данъци, акцизи и цени!

175

Янко

преди 1 година

По коментарите личи че всичко читаво вече е извън България. Останали са само неграмотни бачкатори които искат Бойко и Пеевски да ги крадат още 50 години и да ги лъжат със "светло бъдеще". Жалко че Магнитски ще унищожи и Бойко и Пеевски, че и Доган. Както и Путин Лилипутин.

174

ББ

преди 1 година

Благодаря!

173

ББ

преди 1 година

уау публикуваха ме...чудеса!

172

ББ

преди 1 година

и ес налагат цензура,когато попитах защо няма инвеститори в България?автомобилни,самолети,а има пари за руски агенти като пеевски -борисов купуващи телевизии и сайтове през който манипулират хората в полза на путин...не ме публикуват...хаха,Бог да пази САЩ и Приятели!!САЩ няма да залагат на фалшиви приятели...урок ВСВ!

171

Хахаха

преди 1 година

то що нема голем инвеститор в България,ще го ограбят пеевски и борисов!и няма добре платена работа,ами заради тях,по нареждане на путин!поне един автомобилен да бе дошъл,самолети?ес дават пари на пеевски-борисов да си купуват телевизии и сайтове за да манипулират хората за путин!ес финансира мафията в европа,а ни лъжеха,за свободен и справедлив ес,срам и позор!

170

ББ

преди 1 година

МВФ..руски опорки!бочко и резидента и *** насаждат страхове разбира се преди изборите,те грабили 12 г.,всички знаете как и колко!защо не говорят за ..КТБ..за руски поток от който България не вземаше и молекула газ,за убиването на земеделието ни.и сега продължава..използват храната като оръжие обслужващите путин на борисов-решетников!това е истината!САЩ ще са безкомпромистни със следващите санкции...ще има и по Рико най вероятно,костя най вероятно ще бъде изправен пред украйнски снайперист

169

ББ

преди 1 година

ако вкарате копейкин в парламента...е все едно...да обесите отново Апостола...да убиете децата си..Раковски,Ботев,Вазов...да се отречете от това което сте...за 50 лв.платени ви от пеевски ограбени от животите на децата ви!...има Бог!!!елате на себе си!!

168

Анонимен

преди 1 година

Близо две години Асен Василев поръчваше музиката. Сега предстои да платим сметката. Всички! В България не се е обсъждал заем от МВФ от повече от 20 години. Това е най-ярката оценка за управлението на страната през последните 2 години.

167

ББ

преди 1 година

ако този руски роб,съучастник м убийствата на жени и деца влезе в парламента...се осъждаме на с.ъ.т хора убиваме се духовно и морално!

166

ББ

преди 1 година

с кюмюра от варна копейкин,обслужващ персонал масов убиец на жени и деца...с.ъ.т!!!Война е!!

165

Хахаха

преди 1 година

плюещите ви са от посолството на русия и централата на ***,убийци и помагачите им на жени и деца в Украйна!какво да очаквате от убийци!ама сега САЩ ще им разкажат играта с британците ,дано погнат здраво и помагачите на путин в ЕС!докараха го да 8 плюещи,служабно разбира се,по над 1500 минуса ми плющяха,гьобелс и той лъжеше хитлер,че е заблудил Света !