123

Резидент разединител

преди 1 година

От Бойко по-зле няма. Видимо е и всеки вижда, че от юмрука който защити руските шпиони в резидентството насам живеем супер и всеки се чуди какво да прави със всичките си свободни пари и спестявания. Успех на всички в оцеляването.

122

ЕЖК

преди 1 година

И защо г-жа министърът ни съобщава, че и тази година държавата не е пред фалит? Може би това е новина като тази, че България и тази година няма да обяви война на Венецуела, например? Не че някога е имала намерение да го прави... От подобни ,,новини" ала ,,да разлаем кучетата" печелят само разни политически въжеиграчи, спекулиращи със страховете на хората.

121

Анонимен

преди 1 година

Госпожице(видимо няма как да сте женена), мутант.За какви предложения говорите, като вероятно още до месец ще си се занимавате с животновъдство, което е вино по физономията Ви. Оставете нещата щ, ясно е че всеки ще се спасява кой както може.

120

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 1 година

Като знаете състоянието на държавата защо не предложихте бюджет когато имаше парламент какво чакахте Защо сега казвате че България е продънена и да се затягат коланите

119

Анонимен

преди 1 година

И тази плаче за Магнитски,щом е била в министерството на чичо Ананиевия Владко...

118

Анонимен

преди 1 година

Че не е задължително предложение на 3% щом 3 парламента са били краткотрайни,бездействени и не следящи дефицитите в бюджетите за годините от БВП,а апетитни към заеми от които само трупаха дългове от които икономиката не видя никакво съществено решение за развитие,следваха вълните на чуждите намерения,но те бяха цунамита що помитат,но и завличат и след тая суматоха настъпва пустота,обърканост за подредба на какво да се разчита,е щом няма за 3%,а 3 парламента са изкарали на повече ще минете на 2%.

117

Анонимен

преди 1 година

ПРИ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ДРОГАРЯ бОРИСОВ КАКАТА Е ЗАМЕСТНИК ФИНАНСОВ МИНИСТЪР.КАКВО ВИ УЧУДВА....

116

отврат

преди 1 година

ЗАЩО НЕ СЕ РАЗКАРАШ,ТЕТКЕ ЩОМ ЧАКАШ ФАЛИТ..ДВЕ ГОДИНИ ПРЕЦЕДЕНТА ВИ ДЪРЖИ НА ВЛАСТ И ЯВНО СЕ Е РАЗБРАЛ С БУЦЕВ

115

Витанов от БАН

преди 1 година

500 000 калинки в държавната администрация,да се съкрати на 100 000 пчелички.

114

Беновска пита

преди 1 година

Сега очаквам зеления чорап и гълъба,да задължат българската продукция за износ да се плаща в БГ левове,както ги учил руския господар.

113

bbb

преди 1 година

До Анонимен 113 - Ех, този Кремъл, колко е всесилен, че е виновен за всички наши и не само наши, беди!

112

Анонимен

преди 1 година

Как няма да фалираме...изнесоха към Укроленд 460 милиона,после още 200 милиона.Отделно оръжие харизиха.Отделно плащаме 5-звездни хотели без да сме стъпвали в тях.Как очаквате да не фалираме като ни изнасят държавата?!

111

До 123

преди 1 година

Много сте изтъркани. Аз съм на 60 г. И съм закърмен с руската,комунистическа пропаганда...капитализъм е умиращ строй, той загнива , а хората добавихме само, че е като мушмулата , колкото повече загнива по вкусен става. Спомням си всеки ден ни казваха, още малко и комунизъм ще победи....а то дойде рейгън и ссср рухна. Същото ще стане и с Путин......стария Дън го прекара яко....

110

Спрете корупцията

преди 1 година

Има ли корупция има и глад и бедност....какно направи крадев срещу корупцията....назначи във всички фирми кадри на тиквата .....защо...защото тиквата е удобен на путин, а той е истинският суверен на крадев. Крадев,тиквата,Нинова,копейкин и доган....имат само една цел....всичко да си е по старо му,да крадат както и преди. Но няма да стане...светът е друг..и затворът е близо...

109

Анонимен

преди 1 година

Ако няма фалит, да се приготвим за банкрут!

108

Анонимен

преди 1 година

двеста милиона за избори А честито министерството фалира

107

До 117

преди 1 година

Тези московски мантри си ги повтаряй колкото искаш. Фактите са, че когато България е била на картата на света днешните руси не са съществували дори и като племе!!!

106

Доктор Ху..

преди 1 година

Какво друго може да ни се случи след толкова години с некаддърници и крадци в управлението на държавата освен ФАЛИТ? И ПАК НЯМА ДА ИМА НАКАЗАНИ..... Напълно си заслужаваме съдбата.

105

Русофил

преди 1 година

Какво значи фалит?Здравият разум казва, че ако дължиш повече пари, отколкото изкарваш-значи си фалирал.Здравият разум също така ни казва, че във фалит е практически целият "западен цивилизован свят"....Но млъкни разум, да живеят евроатлантическите ценности !

104

Мухаха

преди 1 година

Ама разбира се че държавата не е пред фалит..... Как може..... НАЛИ ПРОСТОЛЮДИЕТО ТРЯБВА ДА ПРОДЪЛЖАВА ДА ПЛАЩА ДАНЪЦИ И ТАКСИ ТА ДА ПРОДЪЛЖИ ПООООНЕ ОЩЕ МАЛКО КРАДЕНЕТО. После тия дето ни успокояваха че всичко е наред ще отидат в луксозните си имения закупени от народни пари в разни екзотични дестинации..... пък ние от простолюдието голли и боси ще си останем във фалиралата ни държава ... Търпеливи... добродушни... наивни... да чакаме някой друг да дойде да ни ОПРАВИ...