264

анонимен

преди 1 година

Руските сили могат само да рушат но не и да градят.

263

дядо йоцо гледа

преди 1 година

аборигени

262

Анонимен

преди 1 година

в международни води каквото намериш си е твое, на сганта която пиши друго. И естествено що да не се опитат да го извадят, какво ще правят с него си е тяхна работа.

261

абе 306

преди 1 година

Ходи си коментирай във Русия бе !

260

Каква подкрепа?

преди 1 година

Това си е пряка намеса във войната от САЩ и Европа срещу Русия.

259

шмatka

преди 1 година

На кой му трябват прецакани стари тенекии!??

258

Стефан

преди 1 година

Руснаците ще прекопират нещо от дрона. Както Московича, Волгата, танкове, самолети и пр. Копиращият винаги е втори. Двамата хулигани, Ленин и Путин, прогонват качествено руско население в чужбина вече сто години, където то влага талант, ум и усилия, несравнимо повече от разгадаването на някакъв си дрон след разпарчосване. Уличният хулиган Путин нанесе сериозен демографски удар на руския народ. Убитите и осакатени млади момчета ще оставят дефицит в баланса с жените както след втората световна.

257

Китайски Балон

преди 1 година

Следващия път, пратете два дрона. Единия да снима как пада другия.

256

какво се чудим

преди 1 година

Да увредиш чужда собственоста в международни води и да се опиташ да я откраднеш може само пияна нагла мужишка мутра .Да се надявае че ще си го получат какъвто отдавна си го търсят.

255

Анонимен

преди 1 година

Скъпичък е този дрон, та не могат щатските да го прежалят лесно. А го свалиха от раз, каквото и да си говорим. На едно място четох, че струвал 30 млн долара, на друго 58, но и 2 млн да е струвал пак не е малко. А изведнъж-имаше дрон, изчезна в дълбините на Черно море. Какво огромно опечаление.

254

:-)

преди 1 година

И руснаците и американците са изпреварени от братята роми... Дрона вече е направен на каруца и шества по софийските евроатлантически улици

253

Анонимен

преди 1 година

ами зящо отрязяхте руските канали - и сега ще ни казвате какво щели да правят- можеш ли да вярваш на някого който те лишава от информация и ти поднася каквото смята за нужно- това било демокрация и свобода на информацията - повече ми прилича на гьобелсова рапсодия

252

Анонимен

преди 1 година

много дразнещо пишете заглавията вместо да поднесете точна и достоверна информация търсим сензация в смъртта на хиляди и пускаме закачливи въпросителни заглавия

251

Анонимен

преди 1 година

Оказа се, че руският пилот е излязъл от кабината и е препикал американският дрон.

250

Анонимен

преди 1 година

Захарова брутално се изгаври с говедата.Препоръча им да викнат смелите украински гмуркачи,взривили според САЩ Северен поток,сега да се гмурнат и в Черно море,та да извадят дрона.

249

Анонимен

преди 1 година

Дрона се продава на части вече в Севастопол... Появиха се обяви по стълбовете разлепени

248

Анонимен

преди 1 година

Голям кашмер за кравоподобните.А дронът вече е изваден от руснаците,което още не е доведено до знанието на родните ***.

247

До 291

преди 1 година

Излиза, че рашковцете могат да свалят само безпилотни дронове и пътнически самолети. Там им е силата.

246

Подводничар

преди 1 година

Те маряците си от падводная лодка ,"Курск" утанула на 100 метра неможаха да извадят, дрон ще вадят с тая съветска попикана техника от 70-те години на миналия век - забрави!

245

Анонимен

преди 1 година

И какво излиза - оказва се, че дори и пътниески самолет ако изпусне фе*ка*лий по пътя на дрона и му омаже камерите с него е свършено?