150

Реалист

преди 1 година

Нямат интерес от силна държава там. Трябват им само ресурсите. Получаването им с подкупи и военна сила е най-евтино.

149

до мухаха

преди 1 година

Хич и не споменавай Япония!!!!!! На 1 януари 1990 г. американците ги сринаха финансово и икономически почти до нулата!1992 Япония губи над 500 трилиона йени при 138 йени за долар! Периода от 1992 до 1996 г в Япония се закриват над Един Милион работни места, а ръстът на самоубийствата в Япония през този период е ненадминат в световен мащаб. В момента краварите правят същото с Европа!

148

Анонимен

преди 1 година

И България участваше в тази война. СРАМ и позор! А Асен Агов и Нери Терзиева всяка вечер "ни правеха съпричастни с героичните дела на американците".

147

Анонимен

преди 1 година

Русия вече строи и възстановява Мариупол.

146

Анонимен

преди 1 година

"императорът им не е искал да подпише капитулацията"--------------- Ама защо да подписва капитулация бре? Като са толкова загрижени за човешкия живот, наглосаксите не можеха ли да предложат мирен договор? Защо да искат безусловна капитулация? Както и да се въртите с несъстоятелните си оправдания, не става. Моралът на запада е колкото на психопат-убиец. Не можете да се скриета зад *** лъжи и фалшива човечност.

145

Анонимен

преди 1 година

Руската банкова система работи перфектно!

144

Човече

преди 1 година

Последното изречение казва всичко- американската визия за демокрация и управление. Колко държави съсипаха тия и#иоти. Защо всичко трябва да е по техен модел. А дали наистина всъщност не става дума за овладяване на ресурси под предлог демокрация.

143

Анонимен

преди 1 година

"Няма държава, която да се е възстановила след американско нахлуване, където стъпи миризливия краварски ботуш, трева не никне 1000 години :( !!!" Япония, Южна Корея, Тайван , дай сега ти поне 3 примера за *** дето мани да са станали по-добре ми да не са станали много по зле

142

Анонимен

преди 1 година

"Ако Хитлер не беше нападнал СССР, Европа сега щеше да е на Германия и СССР" Е да, той Сталин реално не е по различен от Хитлер даже му се е възхищавал както и Путин сега. Търгувал е с него и за това е бил учуден, че го напада. При положение, че са си били дружки чрез плана Рибентроп-Моллотов.

141

до 152

преди 1 година

Свърши им работното време на русофилите да ти кажа. Сега са на софра на пърцуца и салатка в панелката.

140

Анонимен

преди 1 година

"Да хвърлиш атомни бомби върху цивилно население е военно престъпление във ВСЯКА война по ВСЯКО време!!!!!" Добре, а други е хуманно? Важното е да не са атомни само ли?

139

Анонимен

преди 1 година

Бедните бачкатори русофили (то русофил с друг профил е 1 на 1000) пак се развилняли. Обичат си поробителка Русия, харесват как Русия изтрови тях и децата им с Чернобил и мълча сума време, обичат си десетките милиони жертви на комунизма. Абе, Стокхолмски синдром, какво да кажем. Поне едно ми е ясно- русофили около себе си не познавам, общувам само с топ платци на данъци у нас, децата ми не познават русофили и са в една прекрасна българска среда в сърцето на София. Мерси. ДА ЖИВЕЕ САЩ И ЕС!

138

До до 140

преди 1 година

А други бомби може?

137

До 149

преди 1 година

Да хвърлиш атомни бомби върху цивилно население е военно престъпление във ВСЯКА война по ВСЯКО време!!!!!

136

Анонимен

преди 1 година

"Не са имали друг избор ли? Нагла лъжа." Именно, нали това ви обяснявам, че вече са били победени ни императорът им не е искал да подпише капитулацията. Дори в последствие променят условията на капитулацията та да се съгласи. Не сравнявате тогавашната ситуация с днешния конфликт. Няма нищо общо освен че е било война и пак са дадени един куп жертви.

135

Ехооо!

преди 1 година

Останали били 2500 консултанти - не окупатори? То и в германия има още бая американски консултанти - консултират немците още от ВСВ насам? С една дума където е стъпил американски консултант не си е тръгвал!!!

134

До 145

преди 1 година

Направо и атомни бомби да бяха хвърлили върху цивилните а? Щеше още повече да им се възхищаваш? Пси хопат!!

133

Анонимен

преди 1 година

Кво става с Бахмут? Руснаците чакат помощ от крайцера Москва, май?

132

Шок и ужас!

преди 1 година

Това е ОПЕРАЦИЯ, а руското ходене по мъките в Украйна ...

131

Анонимен

преди 1 година

"САЩ и Британия никога нямаше да могат да победят Германия сами.." Както и СССР