11

Справедливост

преди 1 година

Еколозите са там където са големите пари. А иначе не ги виждаме да пазят горите. Екологията няма да пострада от това, че 5 гущера и 5 костенурки няма от къде да минат, но без гори ще пострада много повече. Гледам в Европа не могат да спят от грижи за животните. Там магистрала до магистрала.

10

Анонимен

преди 1 година

От тия еколози че я докарахме хем без пътища хем на студено едно време и с печки и да не с луксозни коли но сега мрем на 60/70 а бабите ни на 90/100 с еко печки

9

Антикомунист

преди 1 година

Миролюбе, ти на живо виждал ли си път от тодор- живково време? Сега може навсякъде да не е идеално но разликата е не огромна а гигантска. Абе сега пълно с лигльовци и ревльовци, къде е мама да ви избърше нослето. Затова и прираста ни такъв!

8

Майора

преди 1 година

Публична тайна е че заради екомилионери се спират важни инфраструктурни обекти , в това число и "Струма"!Крайно време е да се спрат иначе се виждат вредите от тяхното дело!

7

Антикомунист

преди 1 година

Дойдоха на борисовия ....... откакто го няма няма и магистрали а тези рекетьори, които се правят на зелени да си таковат ...... . сандов от дб е живият пример. шишков да си навре ядките в....... има независим одит от най- реномирана западна компания.

6

Тъп По тъп Най тъп

преди 1 година

Зелените поддръжници на *** каскета ако не ги вкара в панделката ще го вкарат него. Бърз строеж на магистралата че трябва да мине военната техника. Всеки който пречи на топло или в Сибир.

5

Анонимен

преди 1 година

Айде правете я тая магистрала. За едни 15км говорим. Винаги ще има червеи, комари, пилета, гущери итн които някой ще защитава. Гърците направиха магистралите, платиха еко глобата и сега имат магистрали. Глобата е 50 млн. До сега за оценки и отсрочки изхарчихме 200 млн!

4

Анонимен

преди 1 година

Еколозите са като мароканските скакалци, могат да опоскат зелено в пъти над теглото им!

3

K0rNELA

преди 1 година

До карачанаковТи, четеш ли, разбираш ли? "Онова" АПИ на Борисов, другото на "Промяната", а в момента знаеш ли кое правителство е?

2

Дааам

преди 1 година

Значи чуя ли ЕКОЛОЗИ веднага ми ехти в ухото МЪНИ МЪНИ МЪНИ.

1

Анонимен

преди 1 година

Да я строят вече, стига заради някакви еколози са се трепали хората.