16

ловец

преди 1 година

ми те афганистанците били скрини в гумите, как да ги намери родната полиция

15

Хаха

преди 1 година

Още малко и ще се разплача.Има граница ,има КПП,даваш си паспорта и минаваш,ако всичко ти е наред.На мене за 2 кутии цигари в повече ми разказаха играта,тия огради прескачат,че и ги лекуват безплатно.Назад в Ко,чината ,от която са изпълзяли,да си оправят държавата ,нямат място тука.Тя цяла армия..

14

Анонимен

преди 1 година

И им се свършили парите, добре че нямало пети път.

13

Qwerty

преди 1 година

Полицаите чукали по камиона... Каква е тая проверка бе??? То да не е диня??? Отдавна има термокамери, уреди които засичат въглероден диоксид отделян при човешкото дишане във затворени пространства, скенери... Уж европейска полиция, пък методите им на работа индийски...

12

Анонимен

преди 1 година

До Малиййй - как иначе, трябва да се знае дали всичко върви по план! 50души по 3000 еврака е бая голяма пара, ще капни на всеки по нещо.

11

баба Пена

преди 1 година

Всичкото полицай требе да се запише да тренира как се бяга, маллко физ култура. Където и да ги видя, я в някоя кола спят, я по разни пейки насядали кат стари баби, отпрали ей такива шкеммбета, по цял ден с ръце в джоба. После като се приберът при жените си викат, малеее, днес се счупих от бачкане, а то счупили пейката от седяне.

10

О хо хо

преди 1 година

Явно цялото МВР , 4- 5 екипа проверяващи полицаи, са в схемите на каналджиите. Започвам да се чудя полицията за кого работи???

9

Анонимен

преди 1 година

Ченгетата за пари и педелвайси стават!

8

Анонимен

преди 1 година

Най-много ми хареса какъв респект имат мигрантите към нашата велика граница - "След като се прехвърлихме през мрежата".

7

Малиййй

преди 1 година

Всичко говори колко качествени са " проверките" на полицията!!? Камионът дори не е бил отворен при " проверките", иначе щеше лесно да се забележи двойното дъно!

6

Анонимен

преди 1 година

Отвътре се чува, ама отвън не. То цяло акустично чудо този камион. Колко ли Симони Радеви са го проверявали?

5

Фен на Вики Джъстис

преди 1 година

Ц И Р К без пари. Колко пари от чекмеджето са получили първите трима? Второ, тези защо са още в България? Да ги оскубят за лечението и обратно с 300 от където са дошли.

4

ЧичкоСоросПлаща

преди 1 година

Мисирките,наричани незнам защо"журналисти" или не са у ред с акъла ,или четат много криминални романи.Това не е журналистика,а к.***-медия.Толкова от мен.

3

Антикомунист

преди 1 година

До 2 Да така станат нещата

2

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 1 - Ахаа .. не са 500, ами поне 3-4000. И го правят по неколко пъти на ден. Как мислиш, случйани куку изкачат с мерцедеси за по 300 000 лева, дето парите са препрани през някое казаино ...

1

Анонимен

преди 1 година

Ушев тропнал, чукнал, взел 500 лв рушвет и си затвориш очите.