60

Антирусофоб

преди 1 година

Бяхме с детето на кино и в рекламите преди филма пуснаха кадри как двама младежи почнаха да се боричкат, после да се натискат и целуват, и тълпата други младежи до тях реагираха като към нещо абсолютно нормално. Това е, което се внушава на младите отрано - че хом. е нещо нормално, дори интересно, модерно и препоръчително. Обърканите, нестабилни и разочровани младежи са особено уязвими. Това обаче не е път към щастието, а девиация. Ще струва много разбити съдби, нещастни хора и нещастни родители

59

Анонимен

преди 1 година

Напълно права е

58

Анонимен

преди 1 година

Затвор за тия който тихомълком я пуснаха в България.

57

Анонимен

преди 1 година

Бог да пази България!

56

Анонимен

преди 1 година

Чрез джендърр поведение много млади хора прикриват комплекси които имат от "успелите" според тях хора в обществото. Тези млади хора демонстрират някаква горделивост прикрита като джендърр поза. Те се страхуват от живота. Страхуват се да поемат отговорност и мислят че ще са вечно млади. Уви не е така.

55

До 61

преди 1 година

Хубаво е да имаш аргументи с природата, но човешката раса не е на нивото на овцата и овена и не мисля че искам да се принизявам към доместикирани животни. Човешката раса се развива, промените в природата ни идват от начина на живот. Аз не съм животно

54

Анонимен

преди 1 година

Значи съм на прав път че е поведение щом ме изтррихте значи е така. Мен че ме изтррихте как да е но защо изтррихте вашия човек че не можах да го прочета.Нещо беше против Корни има си хас.

53

Анонимен

преди 1 година

Звездичките са доказателство че имам право за написаното преди това.

52

ИЗТРИЙ ВЕДНАГА

преди 1 година

В ПРИРОДАТА ИМА КОЧ И КОЗА,ОВЕН И ОВЦА,БИК И КРАВА, НО Д-Ж-Е-Н-Д-Ъ-Р НЯМА. ОРГАНИЗИРАЙТЕ ИМ РАНДЕВУ С АФРИКАНСКИ СЛОН ЩОМ ДЪРЖАТ ДА СА СЛОНИЦИ !!!

51

Анонимен

преди 1 година

Всички знаем че на Корниту не и пука за *** и антиджендъри ами се мъчи да изкара някоя точка за умиращата и партия.Продължавай да са прайш и да са преструваш.То друго не ти е останало Корни.

50

хаха

преди 1 година

абе корни , май си забравила когато каза на Борисов - ела от вън да се разберем като мъже :) та май идеологията не ти е чужда

49

магаревъд

преди 1 година

На другарката нинова й изби чивията. С тезисите на джендеризма, пазара, МОЧОвете и най-вече по подкрепата за украйна подкара столетницата към четирипроцентната бариера. Последователите на русия вече са организирани да гласуват за копейкин. Бесепето имаше странична подкрепа от хора които не искат управлението на гербдепесе без да са русофили (отделно че и герб и депесе са руски продукти). Сега даже тази странична подкрепа се губи - хората ще се ориентират към ПП и новозмислената лява партия.

48

туркиня

преди 1 година

До Българинонея с белите глави като мен са направили всичко от което ти пр льо се възползваш

47

Янко Поянко

преди 1 година

"Дж.ендър идеологията е вече тук !" - извика Корни, докато наместваше топките си под прашките..

46

SS

преди 1 година

ПАЗЕТЕ СИ ДЕЦАТА !

45

Анонимен

преди 1 година

Корнелия е дясна.

44

Зозо

преди 1 година

Корнииии, БСП-ту ще влезе ли у парламета въобще, а? Или ще вкарате 10 дупетати и ще се биете с шамари кои да са? :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

43

Социаглиcт

преди 1 година

Корни, днес сладки приказки за джендъридеологията, утре директни кражби от бюджета. Верваме ти!

42

Бай Пешо

преди 1 година

Браво на Корнелия. Като захапи един кокъл и не го пуска, докато не го оглозга до край. Така прави един истински мъж.

41

Анонимен

преди 1 година

От едната крайност в другата. От пълно неразбиране към хората с различна ориентация, до официално признаване и даже превъзнасяне на гейовете. Ами много е просто-ако си гей, значи си такъв и не може насила да спиш с противоположния пол. Ако не си-пак така-не могат насила да те направят гей. Какво толкова го умувате това?