327

Анонимен

преди 1 година

Господ си знае работата ! Настъпва Ерата на Водолея ! Страхът, Тиранията и Хаосът ще бъдат победени ! ЛЮБОВ и СЪЗИДАНИЕ ще управляват !

326

Анализатор

преди 1 година

Проблема е в реакцията на САЩ.Администрацията на Байдън се тресе от страх.Защо?Тези хора не са достойни за управлението на Америка,Днес е необходим един истински РЕЙГЪН!!!

325

Анонимен

преди 1 година

Пил е украински самогон и се е удавил. Баа си дрона! Тоя по-зле и от Кокорчо!

324

Rimisark

преди 1 година

Ей кратко и ясно, лекувай се спешно, болен си от краварство! Всичко американско няма място в моята земя! Смърт за всичко краварско! Само Русия и само Русия и само Русия!

323

Анонимен

преди 1 година

До нелепите сравнения отдолу с балона който щатите свалиха . Разликата е че балона е ВЪВ въздушното пространство на САЩ, а дрона е в международно такова и няма нищо незаконно да лети там.

322

До Украинка

преди 1 година

Ти ли определяш кой къде има работа , защото според международното право това са международни води ? Днес има и кадри от дрона - ей така , колкото да разобличат поредната руска лъжа че нищо не били правили.

321

Украинка

преди 1 година

Нямат работа американци над черно море. Защо запада мълчи, а не каже това, че нямат работа тук в черно море. Защо не призовахте Мустафа

320

Bravo

преди 1 година

Всяка янкина смрад трябва да се унищожава веднага.

319

Анонимен

преди 1 година

Типична краварска провокация-дронче си лети над Черно море :) За един нещастен балон,който го носи вятъра-ОРЕВАХА света!А този дрон може да носи до 4 ракети Хелфайър!Каква ли щеше да е рекцията им,ако беше свален в крайбрежието на Сиатъл?БРИЛЯНТНО ИЗПЪЛНЕНИЕ на руските пилоти-събориха го,без да използват оръжие!!Ракета или картечница-предполага умисъл :) И въпреки оператора,който е опитвал да отърве дрона!Страхотен пилот!!

318

мислещ

преди 1 година

Дронът е съмнителен свалянето му също. Да се разправят в Аляска, не тука в Черно море.

317

Анонимен

преди 1 година

Стига бе,не че руснаците са прави но ако си припомним американците бяха заплашени от балон и го свалиха, а сега като те самите пускат разузнавателен дрон мрънкат че не е етично и професионално да им го смъкнат. В конкретния случай: Да би мирно седяло не би чудо видяло

316

bl

преди 1 година

Не знам дали руските пилоти са професионалисти, но определено са майстори.

315

Орел рак и щука

преди 1 година

Доколкото разбрах дрона се е ударил в орел.Орлите летят много високо и ако е имало и турболенция всичко се е сговнясало.

314

Цяла статия

преди 1 година

от завъртулки, но не се казва как точно е станал инцидента. Това е модерна журналистика!

313

Анонимен

преди 1 година

Глейте " кратко и ясно".... "лял гориво влиза в средел и накрая с таран су 27 ще го бракуват ватата ще им захранят победобесието команването ще о4ете...." Видехте ли у4енио 4век къ а писал? Сака че язе сам гуу учил! Моа пъъ да а завръшил Мангаурскатъ школа!

312

Дочо Булгуров

преди 1 година

балони може, а дронове неможе .... айде де

311

Анонимен

преди 1 година

Русия - САЩ 1:0

310

Анонимен

преди 1 година

Освен галопиращата ни инфлация тук се наблюдава и галопираща проостотия... Мъка...

309

Анонимен

преди 1 година

Аз си мислех, че руснаците са свалили дрон около американските граници. Какво правят руснаците с тая агресия! Около Америка! Каква работа имат те там? Ще ми разузнават те около Америка Подлеци и мръъъъсници! Не е ги срам!

308

Банкеръ

преди 1 година

Така де срещите с НЛО са непредвидими.Руснаците вече признаха,че са видели светъл лъч от дискообразен обект без лепенки.Няма такива гейове,като краварите.