10

Е

преди 1 година

Май,американците като се изтеглиха от Афганистан освен техника и оръжие им оставиха и пари за да могат да идват в Европа.

9

нормален

преди 1 година

Къде са тръгнали? Само мъже, къде са семействата им? Всички да се закарат обратно.Да си стоят по техните земи.

8

Док

преди 1 година

Вместо един шут отзад от който да се приземят чак в Афганистан, някой дава ефир на тия шеббеци, едва ли не жертви да се изкарат!! Тия са престъпници, навлезли незаконно в държавата ни! И трябва незабавно да бъдат екстрадирани! Без обяснения, без това-онова, без медии, без коментар!! Докато това не започне да се случва, ще има опити за преминаване. А на нашите "трафиканти" дебела ефективна присъда.

7

Анонимен

преди 1 година

Че те за тези пари са могли да си купят по-нов,по дълъг и по добре обзаведен камион понеже бяха над 50 човека,като минимум 50х3300=165000 с нает шофьор щом са решили като дървен материал да ги извозват за тара,палети,сандъци,което казват,че вървят и нямало ограда да прескачат и денонощия да вървят,че в гори да се крият,дни да губят докато дойде новият стар камион от ремонт.

6

Анонимен

преди 1 година

"Жертви на трафик" се крият от полицията в гората. "Жертви на трафик" плащат на трафикантите си 3 000 евро на глава. "Жертви на трафик" се крият в камион от полицията. Западна Европа лудница ли е?

5

Анонимен

преди 1 година

Случаят е нещастен случай. Трафикантите са изпълнили всички желания на клиентите си, сложили им вентилация и ги скрили добре. Помогнали им три пъти. Спазили договора си за транспорт.

4

Анонимен

преди 1 година

Жертвите на трафик ще търсят сами полицията и ще предават трафикантите си. Те се крили от полицията и платили на трафикантите. Те са престъпниците, наели трафиканти да ги транспортират. Всички виждат това, но се правят на слепи заради Западна Европа. Чакат знак от Запад.

3

Анонимен

преди 1 година

Гледах този бълвоч по едни новини. Сега ще ги изкарат едва ли не онеправдани, отвлечени и насила продадени като роби против тяхната воля и желание. И нито дума за това, че тия са нарушили законите на България, че са престъпници. Колко осъдени има от тия за незаконно преминаване на държавата ни граница? По НПК това не е ли престъпление?

2

Анонимен

преди 1 година

Техническа повреда на вентилаторите. Не е убийство. Сами са бягали и са се крили в гората, в камиона. Платили са на трафикантите. Те не са жертви. Те са престъпниците, които толкова търсят. Съд, затвор и екстрадиция.

1

Stoyanov

преди 1 година

Айде не изкравйте престъпниците в жертви! Тия са за бесилото, заедно с трафикантите им.