12

До 11

преди 1 година

Мафиотите не спят спокойно. Страхуват се от възмездието, страхуват се за парите си, страхуват се от линч. Бас ловя, че скоро ще превъртят. Това ще е справедливо.

11

Анонимен

преди 1 година

Нуждата от справедливост не е задоволена.

10

Lina

преди 1 година

Лекарства може и да няма в складовете и аптеките , но фАксини има предостатъчно.

9

Анонимен

преди 1 година

Асенчо още не е осъзнал, че целта на дупченето на овцете няма нищо общо с предпазване от един фалшив вирус. Фалшивият вирус беше само повод да ги надупчат.

8

До 2

преди 1 година

За теб специално ще запазим 8 броя ваксини за наесен като на Елцин.

7

Седераст

преди 1 година

Похвална е позицията на министъра ни, която отразява националния ни интерес. И както изглежда, този министър може да устоява позиция, вместо да се поклони ниско на някой в Брюксел. Това правителство се справя по-добре от продажните пееедалии и парапети.

6

Анонимен

преди 1 година

Фон дер лайен веднага на съд. Закупила е ваксини да ни ваксинира по 10 пъти на година. Значи е станала милиардерка. Корупционерка, която трябва да бъде елиминирана от всички постове и с белезници.

5

хммм

преди 1 година

Някакви последствия за тези които ни набутаха няма ли да има? Нещо много измежду редовете пишете. Ако беше за Путин сте доста по изчерпателни ми се струва. Въобще действията на политиците в Европа през последните години са тотално неадекватни.

4

Анонимен

преди 1 година

Takaва е медицинската логика, но в ковид представлението медицина няма, а въпросните препарати не са ваксини.

3

Анонимен

преди 1 година

Какъв коид бе пиле шарено, признай си, че пригласяш на бялата мафия и продължаваш да лъжеш, че ковид същетвува! Искаме съд за всички мафиоти по веригата - от сключилите сделката, до тези, които я и жектираха и точеха касата!

2

Анонимен

преди 1 година

И на есен с какво ще се ваксинираме? С ваксини с изтекъл срок ли? Или който оцелее , оцелее.

1

Анонимен

преди 1 година

И даже са презадоволени, поже няма нужда. А да питам защо фон дер лайен се измъкна от съд, защото я спипаха за страшни далавери с ваксини?