6

до 4

преди 1 година

До Анонимен,може и да е кочинка,ама на българските сви.не си живуркат много добре в нея,ядат,пият до пръсване,не им се налага да работятт и да плащат сметки,всичко им пада от небето,крадат с г.за си,хубава кочинка-рай са си спретнали,такъв,какъвто никъде няма да намерят,дори на оня свят,вярно,че този рай е за сметка на ада на цялото човечество,но какво да се прави,господ е българин,трепери над българите косъм да не им падне от празните глави

5

Фен на Вики Джъстис

преди 1 година

За разлика от нас гърците имат държава. Ако това беше в България родата щяха да я скубят двойно и тройно заради дълговете, които дори не са техни, че да ги и съдят. Помощ ли? В "МАФИОТИСТАН" къде има такова нещо?

4

Анонимен

преди 1 година

Гърция ще им помогне а нашият кюпекостан от свири хората в Карлово но изпрати няколко влака с тонове храна, дрехи и фургони тип къщи на мангосите в надупистан. Такава е тя нашата болшевишка кочинка.

3

Анонимен

преди 1 година

Красимир Костов ти как ще се представиш на проверката с ядене и пиене хладилника зареден ли знаеш ли колкото баща ми дори не знаеш отде се включва и компютъра а да си жив и здрав и проверки всеки ден да пращаш може и от София дреме ми аз също мога да пращам и не ми пука от георгиев

2

Анонимен

преди 1 година

Взет живот не се връща и нищо не може да компенсира загубата и да помогне за преодоляване на болката.

1

Не може

преди 1 година

Чуждия негативизъм ,не ни влияе и не може .Поритах в махалата после малко с децата а сега на чашка ракийка и салатка гледам си мача .После и жената ще уважа .