28

Анонимен

преди 1 година

Най-болни, най-бедни, най-неваксинирани, най-много починали от ковид.........

27

Анонимен

преди 1 година

Мислехме,че се грижат за нас а се оказа,че се грижат за сметките си,както пфайзер,така и платените им клакьори и дистрибутори в Европарламента.Тези уж ваксини се оказаха пирамида,никаква медицинска стойност,голяма финансова стойност за продаващите панацея,оказала се плацебо

26

Призовавам ЕК

преди 1 година

да изкупи всички ваксини от неполучените доставки, всички вече произведени и престоящи да бъдат произведени излишни ваксини, но с парите на евродепутатите, които са разследвани за корупция. Това са милиарди евро, а ние знаем за нищожна част от тях. Призовавам Урсула да бъде разследвана за корупция и конфликт на интереси. Призовавам ЕК и останалите структури на котилото ЕССР да се саморазпуснат, за да има Европа. Накрая призовавам европейците да ги разпуснат насила, щом котилото няма добра воля.

25

Lina

преди 1 година

Бизнеса върви , лай. Нен пласира течностите , бай шиле и няколко пенсионерки тук инфлуенсват. Който оцелял - оцелял. Тук набодените започнаха да измират. Модерно и "внезапно "

24

Анонимен

преди 1 година

Тия продължават да наричат тази течност "ваксина".

23

Зелен Демократ

преди 1 година

Ха ха, вместо да се скрием за да не бъдем безмилостно пребити от суверена ние продължаваме гааврата с него и искаме предоговаряне за високотехнологичните генетични отрови ;)

22

Аз пък съм за това

преди 1 година

отново да бъдат поръчани същите обеми ваксини и после да бъдадт насилствено инжектирани на ваксипитеците дето ореваха фейсбука и коментарите тук преди година. Да ходят с по 15-20 бустера и зелен печат на челото, за да бъдат щастливи, свободни и надежно защитени от страшния макаронавирос.

21

Анонимен

преди 1 година

Още ли Бе ? някои станаха Милиардери от тея ваксини -оная гербаджийката,мис крокодил,и още Куп незнайни капуши ,а за народа краставицата,олио,яйцата -дрън дрън - Страшно се Краде в БГе!

20

Забележете

преди 1 година

По върховете обикновено са спуснати хора. Няма независещи от някой. Там главният като каже продаваме всички слушат защото са на 15-25 000 евра на месец заплата и никой от тях не иска да живее в България. Вечери за по 800 евро на човек, шампанско за по 2500 евро...свикнеш ли така - само изпълняваш, иначе те връщат в Подуене..и играеш спорт тото! Щото друго няма.

19

Анонимен

преди 1 година

Набодените не мога да ги мисля. Те са сигурни в себе си, че са постъпили правилно. Обаче като гушнат букета, близките им страдат. Ние призовавахме да не се бодат. Не ми пука честни казано.

18

Анонимен

преди 1 година

Тези препарати сега ги ползват като оръжие срещу другите държави точно чрез дарението.

17

Анонимен

преди 1 година

Искаме затвор за файзера И ЗА ПОСРЕДНИЦИТЕ МУ В БЪЛГАРИЯ!

16

Анонимен

преди 1 година

Сложат ли жена за шеф на политически пост до голяма степен значи е гнила работата и са я поставили да изпълнява поръченията на тези които искат да са в сянка.

15

Анонимен

преди 1 година

който се набоде набоде да си бере сега последствията.

14

Анонимен

преди 1 година

В Европа няма корупция а? Само се преструват че няма. Лъжат и отгоре.

13

Анонимен

преди 1 година

Ваксини но само ако са добре тествани и не правят рак, инфарти и др. защото какъв е смисъла от таква васкина която прави други проблеми или не се знае нищо..

12

Аааа, така значи

преди 1 година

ЕС не е отчитал нуждите на здравните системи и финансовите възможности на държавите-членки, а масовото бодене било с цел бизнес интереси! А защо 2 г. ни проглушавахте ушите за "безплатните" ваксини, с които ще ни спасявате от ужансната болест с 300 % фатален край? И сега, след като напълнихте гушите на фармамафията и съсипахте здравето на милиони европейци с този бъркоч, ще го дарявате на "други нуждаещи се"! И пак с нашите пари! Защото всички държави в ЕС пълнят бюджета му с вноските си!

11

Анонимен

преди 1 година

Тоз министър поне от две седмици тръби как заедно с другите се ПРОТИВОПОСТАВИЛИ!!! ТИ ДА ВИДИШ!!! Бравос, сега остав и да ги чуят. Дали - ама надали! Но па ква реклама ще си спретнат - един път! Но тоз път - нека, само файда да има и да ги чуят!

10

Анонимен

преди 1 година

НЕ ИСКАМЕ НИКАКВИ ВАКСИНИ!

9

Анонимен

преди 1 година

Положението е "Що е COVID и има ли той почва у нас?" Що е социализъм и има ли той почва у нас?" е първото оригинално българско марксистко съчинение. Солидарност, единство, пълно единодушие, съюз, приоритети .... Трябва да ви е познато.