5

Мен

преди 1 година

До Фен на Вики Джъстис: ами аз съм ходил там с приятели - караха мотори без книжка. Вземаш под наем и никой не те пита, нито пък спират туристи за преглед. Аз самият имам книжка за мотор, но там не съм карал, тъй като бях в групата на пешеходците.

4

Анонимен

преди 1 година

За да има ред трябва да има правила които да се спазват и да има кой да следи за спазването. Иначе няма оправия. Един ще спазва правилата друг не и накрая никой няма да ги спазва и започват проблемите.

3

Фен на Вики Джъстис

преди 1 година

До Мен Твърде рядко отговарям на напълно безсмислени коментари, но се надявам в този случай да ти бъда полезен, ако имаш поне малко "СИВО" в онова на раменете. Самият факт, че си написал "КАРАТ БЕЗ КНИЖКА" обезсмисля целия ти коментар и го прави мега, мега, ти там се сещаш какъв. Приятно осмисляне.

2

Мен

преди 1 година

До Фен на Вики Джъстис: четеш ли изобщо? Там карат мотори без книжка, по бански и джапанки. И заглавието е подвеждащо - няма да ги забраняват. От сега нататък ще искат да си с книжка и риза. Т.е., там НЕ СИ треперят над животеца, за разлика от нас, западняците.

1

Фен на Вики Джъстис

преди 1 година

Там не ви е България. Пазят си живота хората.