80

тия

преди 1 година

в крумово са големи ,,крупаци,,

79

Анонимен

преди 1 година

Аха а колко от ония любимците на бхк показахте ,а когато военен лекар стъпят на криво ги истипосвате с имената и работното им място !

78

баба мара

преди 1 година

ето обществото ни как цъфна от тази случка нито армията е армия нито медицинатае медицина не забравяите как една подобна госпожа се юрна да става вицепрезидентна герджиков

77

2

преди 1 година

лекарите сме малко по -умни от 74 --за да влезем медицина , за да завършим и за да ви лекуваме, но ти си карай, сега навсякъде има маатериал като теб 74

76

74

преди 1 година

Така като я гледате как изглежда, какво прави и как кара друсана, дали е точно жената-лекар, която в главата ви е нещо интелигентна, нещо реализирана, нещо с изисквания за партньора и живота си и пр.? Спрете да си мислите, че лекарите са нещо по-умни от останалите. Точно толкова прости са, просто са учили нещо друго, друг вид материал.

75

Prеебан

преди 1 година

Бойча и кликата му Шкембе чорбата, Сидерок-мишок, абе и всички други АРКАДАШИ.. докъде докараха държавата Боже мили!? Кога ще си ги прибереш Боже наред с всички прокурори и виши съдии на прехода?

74

Бай Пешо

преди 1 година

Интересно ми е, какво е намерила жена лекар в един шапкар? Не че нещо, но от опит знам че в казармата, особено в момента отиват точно тези които за друго не стават. И сега една лекарка която е учила 6 години, ходила е години наред на частни уроци за да я приемат да следва, след това лекции, упражнения, морги, кръв и т.н. се хваща с един шапкар. Не че нещо, ама за мене нямат общи теми. Освен младежа да е някаква С_екс машина. а сега даже я е зарибил с престъпна дейност. Дай си дипломата *** моме.

73

Веско

преди 1 година

Хвала на тази лекарка. Дори и в болнични се води от безкористен хуманизъм и помага!

72

Анонимен

преди 1 година

Стана ми интересно,че някои коментари засягат темата за разликата в образованието.Скоро с мои познати коментирахме,че в последно време се превръща в масово явление.Това означава ,че образованието вече няма стойност .

71

Вълчева

преди 1 година

Ето затова има все повече деца със занижена или никаква ценностна система! Като родителя няма такава,какво как да очакваме от децата?!Жалко!!!

70

1357

преди 1 година

За да не губи време, докато е в болнични заработва допълнително. Браво! Кой би искал тя да му е лекар? Да и се отнеме дипломата и в затвора след като роди.

69

Ъ

преди 1 година

Верно, че липсват лекари. Усеща се, но такива да им се отнема дипломата.

68

Анонимен

преди 1 година

До До 54, 56, 65Изтлажда,че наистина природната интелигентност на двамата е на сходно ниво. И имат сходни хобита в извънработно време.

67

Анонимен

преди 1 година

Продължавам - Сред моите познати има млад мъж с диплома от един от безбройните днешни провинциални университети.Не си намери прилична работа по специалността и постъпи в армията, където засега е ефрейтор. Ако иска да получи там назначение по специалността си, трябва да държи някакви допълнителни изпити. Не знам дали ще сколаса, защото вече има семейство и дете. Жена му е с висше икономическо образование, но е завършила стабилен ВУЗ, а не от тези новите, съмнителните. Ожениха се още като студенти

66

До 54, 56, 65

преди 1 година

Да, за всеки, който помни предишните времена звучи странно, че лекарка е избрала ефрейтор. Кастовостта я имаше, но възможностите за развитие и особено за следване във ВУЗ бяха такива, че много висшистки се оказаха в силно феминизирана среда. През късния соц младите мъже-висшисти бяха доста по-малко от жените с дипломи. Но природата си казва думата. Иска мъж - намира го в друг социален слой. В крайна сметка, не виждам какъв е проблемът, ако природната интелигентност на двамата е на сходно ниво.

65

Анонимен

преди 1 година

Жена лекар да се хване с ефрейтор?!?!?!? ШАПКИ ДОЛУ!!!! Може да е каналджия, може да е всякакъв, ама за да компенсира такава образователна и кастова пропаст, това момче трябва да е секс гуру....

64

колега

преди 1 година

До ТАКА Е Не лъжи ,колега! Лекарските заплати даже и в общинските болници отдавна надминава 5000лв!

63

Анонимен

преди 1 година

Достигаме дъното все повече и повече! Какво може да се каже в такава ситуация! Време е вече във повечето важни институции в държавата да се правят тестове! Психологични, тест за интелигентност, тестове за наркотици всеки месец! В лудница не ми се живее! Но лудите са навсякъде! Ужас!

62

Анонимен

преди 1 година

До ТАКА ЕЧастен кабинет нямате ли след толкова години? Да се надяваме, че другата Ви работа не е каналджия или наркотрафикант.

61

ТАКА Е

преди 1 година

Като не ни плащат. Затова ще останете безлекари!!! Аз съм с 33 год стаж. Бил съм начални на отделение по пулмология и ВО. Сега като ординатор с две специалности заплатата ми е 1000 лв. и съм принуден да работя и на още една работа.