23

Анонимен

преди 1 година

Зелената сделка ще затрие всичкия бизнес. Без бизнесът в България глад и мизерия. Не бива да се прогони и малкото работещо.

22

Анонимен

преди 1 година

В България има закон 10%. Да изгонят едрия бизнес/който не е чак толкова едър/, от Бг ли искат. ЕС, та ЕС искат.:))

21

до 28

преди 1 година

Като изпишеш правилно България

20

Анонимен

преди 1 година

А В БГ КОГА??????

19

Анонимен

преди 1 година

До Радослав 25 : Разбира се, трябва да има класов враг, срещу когото да се борят. Наче трябва да признаят, че причината за мизерията им са самите те. Неудобно.

18

мак

преди 1 година

Не им вЕрвам. Май свършват кинти за зеления и за всички гости меркелови из Европа. Комисарят идва да натиска за повече боеприпаси, сега този данък за зелениинвестициидръндрън. Бая кинти ще им трябват.

17

Радослав

преди 1 година

До 30: върви обясни на индивиди които чакат комунизма да вземе от работливия за да даде на мързеливия, че тези данъци са залагалка за мечтаещите си за човешки стандард, а имат КПД на камък.Свъхбогатите ще си изнесат богатството преди да е приет закона или екип от адвокати и икономисти ще са разкостили този закон преди да е приет и ще са намерили поне 10 вратички с които да се избегне.Всеки път когато мързеливите им се срине и без това мизерният начин на живот политиците вадят дъвката за богатите

16

Анонимен

преди 1 година

Свръх богатите се очакват да сринат евросъюза.

15

Анонимен

преди 1 година

Регулации, забрана на телевизии, пропаганда, ограничаване на права,забрани на протести и все за ваше добро защото партииците така казват, да ви се струва познато нещо, новите болшевики от ЕССР, все пак болшевизма победи, вярно в леко по нежна д,ж,е,н,д,ъ,р форма, но еврогейско качество все пак.

14

23

преди 1 година

Зарад това са правии, зарад товаа! А то бий ми минуси, злобаронооо!

13

Анонимен

преди 1 година

Щелинда отиват за екология? Как, бе? Ще раздавате безплатни ел. коли и ще има безплатен ток? Ще засадите по 2 дървета за всеки гражданин и ще го гледате?

12

Анонимен

преди 1 година

До 19 - Аа, такааа лиии? Защи се прави това, знаеш ли? За да няма независими от държавата, зарад тва!

11

Анонимен

преди 1 година

До 19 - Никоу не краде от тебе, ***!

10

Анонимен

преди 1 година

До 8 - Млакни веее!

9

Анонимен

преди 1 година

Чудесна идея. Кърлежа наяждане няма, пък бил той умен, находчив и незнам си кво. Човещината и да знаеш къде да спреш с лукса изчезнат ли само дебелия данък те оправя.

8

Анонимен

преди 1 година

"В испания е над 40% данъка за богатите с големи доходи. " И това е добре, зашото ...

7

Анонимен

преди 1 година

"Тези средства трябва да отидат в инвестиции за екологични програми. " Нее не не ен не ...

6

Пак съм аз, 7

преди 1 година

Друга позната, възрастна съседка също я проверяваха, защото тя пък има наемателка в едната стая, а отделно от това дава и един малък апартамент под наем. В нейния случай, въпреки че ежегодно си е декларирала доходите и при проверката представи официални договори с наемателите си, това не беше достатъчно за НАП, а са задължили и наемателите да попълват някакви документи, които са били заверявани и в банките, чрез които превеждат наемите на хазяйката си. Направи си изводите.

5

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 4 - Ха ха, не само с дребните търговци се занимава нашенската НАП. Миналата година щателно провериха моя позната, която през 2020 и 2021 г. беше продала два недвижими имота и, при паричнитепреводи на нейно име, е представила нотариалните актове, за да сезнае откъде са парите. Тези имоти ги е наследила, за което също има документи. Обърни внимание и на това, че единият имот е в прованса и за него е взела само 40 000. Да си чул нещо за санкциониран собственик на много милиони?

4

Анонимен

преди 1 година

До 4 И що си мислиш, че на Запад пипат мълтинешълите? Щот си про'с'т ли?! Шефът на Юниливър се обажда на премиера на холандия в 6.00 сутринта да му казва какво да прави през деня. Факт.