13

Тео

преди 1 година

Глупендерите от служебното правителство не могат да докарат цена под борсовата. Демек ако ида и си купя без никакви ангажименти газ от борсата ще ми е по-евтин от българския въпреки че купуваме дългосрочно азерски и всякакви други отстъпки за големи количества. Уж Чирен им беше виновен преди ама явно Април и Май ще продължават от него да точат. После що били 7 лв красавицата а гръцката 4 лв...

12

Тнн

преди 1 година

Вече може да се окъпем и стоплим!

11

БАНко

преди 1 година

БРАВО ,,Док" !!! НАЙ ПОСЛЕ В ТОЗИ САИТ НЕЩО ПО ТЕМАТА И ПО СЪЩЕСТВО !!! ИНАЧЕ , ЕДНА АНОНИМКА ПИТА ,, КОГА ЗИМАТА В ЕВРОПА ЩЕ БЪДЕ СТУДЕНА " !!! АНОНИМКО , ПОПИТАЙ КАК Е В КАЛИФОРНИЯ И СЕВЕРНА АМЕРИКА !!!

10

Fena

преди 1 година

В нормалната енергетика да се топлиш на ток е почти 2-2,5 пъти по-скъпо от отопление с газ. Да не говорим за топло-техническото недоразумение ТЕЦ. Тук за 01.2023 имах 1400 лева за газ, при нормално 300-400 лева за приятели, които са на ток и 150-200 лева за "богопомазани" приятели, които са ТЕЦ. Пълна каша! И после - що така, бе Миме?

9

Анонимен

преди 1 година

Имам въпрос: за кога се отлага ГОЛЯМОТО ЕВРОПЕЙСКО ЗАМРЪЗВАНЕ без руски газ? Питам за един приятел от Германия...

8

ОФчо

преди 1 година

Ами ако закрием и Химическата промишленост в Бг (производството на изкуствни торове) цената на газта съвсем шъ "падне", просто щото няма да има нужда от газ! - ))))) Е, тогава цената на плодовете и зеленчуците шъ скочи тройно и четворно, и кило домати шъ стане 20 левъ, а един хляб - 5 левъ, и малкото останали селскостопански производители в Бг ще фалират, но на кой му пука, важното е, че цената на газта шъ "падне"!!! - ))))

7

Док

преди 1 година

Или до вкъщи на цена 0.1599лв/kw. Само че нещо ви се губи реалността, а тя е, че преди началото на големи игри, т.е. до 2021г, лошата руска газ се продаваше на цени 0.08 - 0.10лв/kw.(ползвам природен газ за отопление от 2017г). Дори в момента на нощна тарифа е по-евтино с електрически нагревател, отколкото на газ.

6

Натовеца

преди 1 година

тя се качи с над 300 % те с 3,4 щяли щедро да я свалят ,пародия и гавра ...

5

quote

преди 1 година

в президента нямало смисъл, щяло да управлява народното събрание и принц уилям

4

Анонимен

преди 1 година

в булгаргаз няма смисъл, в Израел няма смисъл, в класическата музика има съвсем малко смисъл или поне вреди, в писането на коментари няма никакъв смисъл, само в партия "Герб" има смисъл (!?!)

3

лена

преди 1 година

ееееееех , а при киро газта беше четири пъти по евтина .

2

Анонимен

преди 1 година

Ако спрем да даваме гориво на украйна и бензина ще падне под 2 лева.

1

Ей, така

преди 1 година

Ей, така просто... предизборно и защото идва края на отоплителния сезон ;-)