31

Анонимен

преди 1 година

ИТН и ПП ще се обединят в коалиция Попфолка Продължава! Гласувайте за Попфолка Продължава! Чалгария търси талант! Слава на президента Радо Шишарката! Напред след Кукубенд към Източния фронт! Маестро, кючек, турски мехтери!

30

То остава и да бяха

преди 1 година

си казали че ще се коалират! Хаха

29

Анонимен

преди 1 година

ДеБе-йците се залепиха за ПП , както СДС за герб ,... иначе --А-У-Т !

28

Още не са минали

преди 1 година

изборите и вече се спукват да лъжат. Веднага ще се прегърнат и целувка с език ще си пуснат даже. Всичко ще сторят само и само да са във властта. Е, как да гласувам за тия? Цените на храните хвърчат в космоса, а те ми канят Зеленски да ми говори глупости тука. Нетен износител сме на зърно, но купуваме украинското. 3-4 пъти по-евтин газ щеше носи Киро, а дойте 1,5 пъти по-скъп. Е, как пък да не гласува човек? Пълен Провал и Довърши България са най-слабите политици, които сме виждали до момента.

27

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен To никой не е гласувал за едни и същи 5 пъти бе професоре... иначе си прав, да.

26

Анонимен

преди 1 година

Много мозъчно ограничени хора си мислят, че като гласуват 5 пъти за едни и същи хора, ще получат различен резултат от предходните 4 пъти..

25

Анонимен

преди 1 година

ГРОБ са ГРОБокопачи на България..

24

Кокорестия

преди 1 година

Кокорестия го ококорват в Козяк, вземе да види и ГЕРБ на хирозонта

23

Анонимен

преди 1 година

По-добре избори през три месеца, отколкото некадърно правителство! Особено пък такова, което ще ни окраде и ще ни вкара във война!

22

Анонимен

преди 1 година

Е как ще управляват тези ?Какнтехния министър прецедател бе премахнат и без това български не знае ,те се гласят да печелят .Това е невъзможно в България е невъзможно да отвън с натиск може

21

Киряк Хаджипенчович

преди 1 година

Ако Буци не направи правителство с ПП и ДБ ще се види в следващия Магнитски и ще продаде и децата си за да изпълни повелите на господарите от Козяк. ДБ нямат проблеми с ГЕРБ, Ицо Лодкаря му беше на Буци съдебен министър, пак ще се коалират ако им снесат ключови министерства. ПП са в изключително деликатна ситуация. Киро Простото кръсти партията си на промяната на модела ГЕРБ. Ако управлява с тях - свършени са. Ако не управлява - ще ги свършат господарите от Козяк както свършиха и Буци.

20

Анонимен

преди 1 година

Направо да се изпаряват от БГ.Няма нужда от толкова партии на този малък народ.

19

Катя

преди 1 година

А бе тия ,рекетират ли ни? Що за безотговорност е това ,какви са тия капризи и разиграване на народа?! Тогава никой да не гласува за тях,няма смисъл.Абе хора,защо им разрешавате да са толкова нагли и да се гаврят с нас,за какви се имат тия негодници.Нищо няма да загубиме ,това са самонадеяни лъжци които ни рекетират

18

попа

преди 1 година

Кирчо и Кокорчо къде са?

17

Сандо

преди 1 година

Те така само си говорят и ще се гушнат накрая с Бойко

16

Анонимен

преди 1 година

Опичайте си акъла и гласувайте за ППДБ. Няма друг изход. След това да не се оплаквате, че някой е с..л в гащите ви. Вие сте, няма как да е друг.

15

ПуПу

преди 1 година

Без ГЕРБ няма да съществуват няма по кого да плюят и ще се самоизядат.

14

Козяк

преди 1 година

Не. Разбира се, че не! Това би провалило проекта. ПП ще съставят кабинет, а ГЕРБ ще ги подкрепят като казват, че имат същите каузи. Това ще заблуди драгия зрител в достатъчна степен, за да може да се разиграе представлението поне още веднъж.

13

По-добре

преди 1 година

По-добре да ни управлява Киро КОЧА, отколкото поклониците на ***!

12

А.Колев, пасе кози

преди 1 година

Няма лошо да има чести избори, да се пита човечеца какво мисли, ама пари струвало, ами парите за избори отиват у хората - плаща се на комисии, печатници, телевизии, изобщо, изборите са инвестиция в икономиката.