26

Анонимен

преди 1 година

Не може да чака бабата да умре. Вече стана на 18, а бабата и пречи да живее истински. Кога ще се живее? Когато стане на 30 ли?

25

Анонимен

преди 1 година

Детето е загубило баба си, пуснете го.

24

Анонимен

преди 1 година

Горката жена, като дете съм я гледала в няколко филма, които макар и стари все още въртяха по телевизията . Красива жена и добра актриса. Никой не заслужава такъв край особено от близък човек за който вероятно се е и грижил. Това същество заслужава поне 25-30 години, да излезе като вмирисана лелка и да живее на с вобода с клеймото до края на живота си. За злобните коментарчета - *** и комплексари сър!

23

Анонимен

преди 1 година

До номер 15, - Ще ти припомня едно изречение, което преди години прочетохме в един вестник, а после то придоби стойност на съвременна пословица: "В Трабантче и в BMW се плаче различно." Не е все едно дали наркоманчето е от панелка в "Люлин" с родители с минимални заплати, вечно заплашени от безработица и подритвани от всички институции, или се е пръкнало в именито и заможно семейство от престижен квартал, обгрижвано, дундуркано и оставяно да върши каквото си иска.

22

Хайде на бас

преди 1 година

Ще я изкарат душевноболна и ще я пратят на принудително лечение. После ще има констатация от именити доктори, че момичето вече е добре и като обещае редовно да си пие лекарствата, ще я пуснат по живо, по здраво да се прибере у дома и пак да си развява байрака както си ще.

21

номер 15,

преди 1 година

много прочуствено, но изцяло в стил филдимитровски лакърдии. Прочете ли, че е на 18, т.е. набор 2005, и съответно е получила точно подходящото "пред" и "училищно" "възпитание" актуално и днес с дрогичката като бонус. Излез се разходи по улиците и ще се нагледаш на неадеквати, семейството като фактор отдавна е изтървало коня.

20

Анонимен

преди 1 година

До полковник Колев - Може, ама носи много пари, не са за изпускане.

19

Иессс

преди 1 година

Америка унищожава държавата ,тихо и сигурно.

18

полковник Колев

преди 1 година

Нищо и никой не може да ме убеди,че нарко-проблема не може да се реши!!!

17

преди 1 година

Един въпрос, защо изчуквате начуканите си бебета в тази зачукана държава и после се учудвате че нещо не са се получили както трябва. Смешно е за страничен наблюдател като мен, а също и потърпевш, осъден на смърт чрез старост нерадост.

16

Анонимен

преди 1 година

Мили Боже, не й пука!! Това същество изобщо не трябва да се пуска извън решетките. Не била осъждана, ама тя е хладнокръвна убийца, мястото й е в затвора и за много дълго.

15

До Анонимен 6

преди 1 година

Тази мома е внучка на прослойката, която преди 1990 г. си мислеше, че е над закона. Много може да се пише по тази тема, но не е редно да го правим тук, все пак става въпрос за убийство на много близка роднина. Наркотиците са нещо страшно, но момичето е получило определен тип възпитание още преди да посегне към тях.Това също е от значение. Още от предучилищна възраст е заживяла с мисълта, че каквото и да направи, близките й ще оправят бакиите и винаги ще й осигуряват блага, а тя няма да работи.

14

киро

преди 1 година

От дрогата мозъка и е станал на чорба......Това се случва с наркоманите за съжаление.

13

Пук

преди 1 година

Като не й пука, да си остане до живот в затвора.

12

Роза

преди 1 година

Доколкото си спомням,момичето е наркоманка.Това обяснява "непукизма" и!

11

турко-мангали ако

преди 1 година

бяха нямаше да има, ни имена, ни инициали !

10

Анонимен

преди 1 година

Ще я порнат эдраво тая ,като влеэе на топло

9

Ушев

преди 1 година

В същото време милиционерите, граничните и другите папалапници са хванали за миналата година с 90% по малко наркотици от по-предните години. В момента най-големия успех на милиционерите е да хванат някой пушил саска преди 3 дни да шофира с тестове, които се оказаха фалшиви. В момента масово се пушат едни неща от децата, дето оправия няма, а тепърва ще навлиза от САЩ и фентанилът. Говорете с децата си, масово се употребява. Амфетката е като бира днес. Милицията пази наркоразпространителите!

8

Asan ot selo

преди 1 година

След като е такава без морал етика и каквото и да е било мозък у кратуна та ... доживотен затвор е най добре та и за пример без обжалване на такава *** така и се полага ....в затвора ще се кротне...завинаги бял ден да не види.....Такива *** много станаха...за 5лв убиват без да им мигне окото и после казват""""Не ми пука""""

7

Талибан ерджолан

преди 1 година

По същия начин еничари и потурнаци са клали бащите и дедите си, но тогава не са били арестували, а оджите са поощтрявали с обещания рай на алахата! Това е турското културно наследство в България ! Мюмюн или наркоман, разлика няма!