29

Радослав

преди 1 година

Значи това са знания които държавата не смята за важни за населението. Пък и не е нещо което да се научи за 1 час по Етика и право или в час на класа. Трябва доста по задълбочено да се изучават за да има смисъл. Да винаги ще има и такива които няма да го научат, но поне част ако попият ще е добре за обществото.

28

Анонимен

преди 1 година

До Радослав 28 : Завършил съм 89та. Трудовият кодекс учихме по етика и право. В отделен предмет учехме как се пише молба, автобиография и прочие. 20 години по-късно от сина ми, ми попадна учебник по бизнес комуникации, в който имаше примери как се попълва CV, оферта, искане за оферта и много други. Учат ги, но нямат оценка, само зачот, и изобщо не влизат в час. После се оплакват че не могат да си намерят работа, като едно CV не могат да попълнят.

27

Радослав

преди 1 година

До 26: ако се преподават е от скоро и твърдението ми е на база наблюдение над хората които кандидатстват за работа. Масово не са наясно как се пише мотивационно писмо и какво е това въобще, масово не си четат договорите, масово не си ползват застраховките защото не са си чели условията и само реват, че плащат и те не са наясно за какво. Примери колкото искаш. Това са важни неща които всички трябва да знаят.

26

до Късия

преди 1 година

Парите са бързи кредити идват от банките, просто има разлика в лихвите и тя е в пъти. Законите по никакъв начин не предпазват кредитополучателите и резултатите могат да са страшни, почваш с 500лв кредитче и накрая, що ми взеха апартамента.

25

Анонимен

преди 1 година

До Радослав 24 : Преподаваха се тия неща. Ама ти явно не си влизал в часовете, и вместо това си седял в някое капанче около даскалото и си се смял на зубрачите дето посещават часове като "Етика и право", "Бизнес комуникация", "Трудови правоотношения" и тем подобни.

24

Анонимен

преди 1 година

Те с бавните много хора я закъсаха вие говорите за бързите.Бързи бавни все отзад.

23

Радослав

преди 1 година

Ето за това за държавата е по важно хората да учат в училище какво е митохондрия, но не и базова финансова грамотност, какво е кредит, как да сметнем дали въобще ни трябва такова нещо и тн. Държава в която знанието какво е Кодекс на Труда, какво са ти правата и задълженията, как да се чете и разбере трудов догов са анатема, а синус, косинус, тангенс и котангенс са божието слово е така, бързи кредити и фалит на населението.

22

Анонимен

преди 1 година

Теглете спокойно без да се притеснявате. Една от най-големите фирми за бързи кредити е основен дарител на Нексо коалицията, те ще ви оправят после, важното е сега да им помогнем, че в Столицата за рекламните бордове доста пара ще отиде.

21

перко

преди 1 година

Виждате от грешен ъгъл! Лена ви гоказа!

20

фъфльо

преди 1 година

Колко пъти да ви казвам,че ние сме малък,но за сметка на това, много мързелив,алчен и глупав народ.Немислещи същества,които само повтарят като зомбирани,че е необходимо да се взимат заеми.Е,после заемите вас ще ви вземат.***.

19

Късия

преди 1 година

Да , и фирмите за бързи кредити никнат като гъби на всеки ъгъл . Мутраците масово си изпират парите с такива " фирмички " . Защо никой не се заеме да ги провери те от къде имат пари ,които да дават като кредити . В момента по медиите рекламите за бързи кредити и казина преобладават .....

18

силно загрижЕна

преди 1 година

Е паааа......да са вземали БАВНИ кредити, що бързат?!

17

Беко

преди 1 година

Да го дoxaте, ceл.eнu! Всичките страдате от комплекса на Патриция Бъчева от ловешкото село Ситнек. Сека сака да е патриция, нищо че си зела галошите на Софеа...

16

Банките винаги са--

преди 1 година

-- чисти ! Защото това е изискване ! И те милите да са чисти без много приказки продадоха лошите си кредити на конектори , това е отмъщението на банките ! И както си си теглил от банка и си изпаднал във състояние на длъжник разбираш ,че си роб на монтанска или люлинска банда , много е интересно как тези добри хора по законен път ще си вземат парите след като банката по същия този път не е успяла -- остава те да действат незаконо със някакъв вид принуда и насилие предполагам ?

15

Анонимен

преди 1 година

Изобщо не ме вълнува. Няма нормален човек на тази земя, който да иде и да изтегли бърз кредит с 50% лихва, вместо такъв от банка с 4%. Това са бачкери в сивия сектор с пари под масата. Неплащащи данъци и неносещи нищо на общество и икономика. Да мpaт в мизерия. Програмистите потриваме ръце как ще им купим на безценица апартаментите от ЧСИ.

14

Анонимен

преди 1 година

Ако заплатите София/Прованс се изравнят или поне стигнат 80% от Столичните, населението на София много бързо ще се редуцира. Но при така стеклите се обстоятелства цените да са еднакви, а заплатите на 1/3 ще е така. Това е благодарение на "дълновидната" национална политика и "стратегическите" бизнес решения в икономическото пространство.

13

селянин

преди 1 година

ами толкова могат и да мислят тези дето теглят фукари вижте ми новия мерцедес на 20 и кусур години

12

До селянин

преди 1 година

Абе колега овчар я кажи къде са тези 20 % общи части аз като гледам са около 35 40 %.

11

Анонимен

преди 1 година

зимайте - зимайте - сега е момента да вземате докато не са се сгромолясали фирмите за бързи кредити като ония банки в САЩ, защото идва това време - земете им парите и не им ги връщайте - те скоро ще потънат

10

Анонимен

преди 1 година

това е добра новина - тъкмо ще фалираме фирмите за бързи кредити и ще се оттървем от това зло