63

Анонимен

преди 1 година

Не оправдавам тези които карат дрогирани, но весички знаят че тестовете в България са настроени да хващат хора употребили наркотици до седмица наза и това е да за има какво да отчетат господата полицаи. За сравнение в Европа същите тестове засичат до 8 часа назад. Та като прочетете за дрогирани шофьори най-вероятно става дума за някой който е пушил трева преди 3-4 дни

62

Анонимен

преди 1 година

Това на база на тестовете които дават до 60%-70% вероятност за отклонение в резултатите?

61

Х-мен

преди 1 година

Аз мога да се дрогирам и със ракия а след това за капак Бира.

60

Popa ot razgrad

преди 1 година

Кучето скача според тоягата...защо очаквате Кучето да скача ако няма тояга...

59

Наркотиците са но-

преди 1 година

--вият начин на живот ! Едно време се събирахме на домашно и 90% пивахме кой повече кой по малко рядко имаше пълни трезвеници ! Сега си се друсат кой по-малко със марихуанА , кой амфети баровците кока и накрая всеки друса нещо !

58

Пресен пример

преди 1 година

Семерджиев, който управлявайкин МПС под влиянието на дрога, уби жестоко 2 български момичета, бъдещи майки, разхождащи се най-безукорно по тротоара и какво получи? Чадър. Вместо да го осъдят по бързата процедура, за да направят от него пример, прокуратурата и съда размотават делото С МЕСЕЦИ и вадят някакви "факти по делото", които незнайно как не са се знаели на 15-тата минута от престъплението а излизат едва сега, напр. в колата имало 2 момичета.Това говори на наркоманите, че могат квото си щът

57

АЛКОХОЛ И ДРОГА

преди 1 година

ДАМАДЖАНАТА НИ НАПРАВИ САМИ ДА СИ ГОВОРИМ!

56

мак

преди 1 година

Делата се влачат, дори при ясни доказателства, присъдите са смехотворни, дори при причинена смърт, затова всякакви др..у..салки или пияници се чувстват свободни да карат под въздействие и са сигурни, че ще им се размине леко. А законотворците не бързат да променят закона така, че наказанията да са жестоки.

55

Дилър

преди 1 година

Той, Веско Маринов ви пее "...родната полиция ни пази..." а вие пак не вдявате.

54

ЕДНО ОТ ДВЕТЕ

преди 1 година

БОЙКО Е ВИНОВЕН. ВСЕКИ ДЕН УБИТИ, ОБЕСЕНИ, ИЗРОВЕНИ, ДРОГИРАНИ, ПИЯНИ ОТ РАДОСТ, ЧЕ ЗЕЛЕНИЯ ЧОРАП Е НА ВЛАСТ!, ИЛИ ЧЕ ПП ВЕЧЕ НЕ СА НА ВЛАСТ?

53

Ямболски цървуль

преди 1 година

Днес видях и чух как пред мен каза един висшист,че Бай *** е писан от Йордан Йовков ....Набор - 89.Чалга поколението.

52

Един с Една

преди 1 година

Като Русофоби излезнат по улиците така става.

51

Въпрос?

преди 1 година

Сега, след като се установи, че тестовете са тотално невалидни(едва, когато тестват полицайте го установиха но все пак...) все още ли ги включвате в тези статистики или? Ако базата, на която се правят въпросните статистики е тотално невярна то и те самите са такива?

50

Натъжен

преди 1 година

Липсват ми времената с проф. Вучков: "Прощавайте, Вие да не сте взели някакви наркотици?" "Взех наркотици, къде искате да ви ги донеса?" - хахаха професор Вучков беше велик. Поклон пред светлата му памет.

49

Б.Б.

преди 1 година

Ако не бяха ПП да съсипят и ограбят държавата, до сега да съм ви построил Хемус и още 50 магистрали - до всеки двор щеше да има магистрала. Качваш се на пъта-масло и си караш. Може и пиян и дрогиран, аз тези неща ги толерирам, защото пътищата ми са много добри и не може да се катастрофира на тех.

48

Лойко Мутрата

преди 1 година

Аз само с една прочетена книга съм експерт по футбол, международни отношения, микро и макроикономика и сигурност, а Кирца с неговото никакво образование от Харвард фалира даржавата и окраде всичко, сега нямаме пари заради него. Честно бе, аз няма да ви излъжа никогиш! Кога съм ви лъгал?! Никогиш! Честен кръст!

47

Бойко Тиквата

преди 1 година

Освен за световната инфлация, ПП са виновни и за това, честен кръст

46

ФАКТ

преди 1 година

Фенеовете на Зеленски

45

Ще гласувам за ПП

преди 1 година

Преди да започнете да ми давате минуси, прочетете к'во ви пиша. Хора, осъзнайте се. ПП са управлявали 6 месеца, един мандат е 4 години или 48 месеца. Не може да викате ПП не направи нищо, не построи магистралите и тунел под Шипка, мост над Дунава за 6 месеца. Ами това е 1/8 мандат. Крайно недостатъчно. Тиквата ако беше, нема мое си монтира изританите калинки обратно по администрацията за толкова време. И нямаше да пипа ни цени на горива, ни КПП-та, ни Боже Господи.

44

Анонимен

преди 1 година

Същият период през 2022-ра беше локдаун. Сравнете с 2019-та