12

Лорд Спас

преди 1 година

Две куфарчета с пари могат са организират какъвто и да е протест дори и в Англия. Протестирали тия заблудените в подкрепа на НЕЛЕГАЛНАТА ИМИГРАЦИЯ.... Някой мигрант БЕЗ ДИПЛОМИ И ДОКУМЕНТИ БИЛ СЪЗДАЛ ЗДРАВНИТЕ УСЛУГИ.... хахаха. Ама верно ли ве?

11

Реалист

преди 1 година

Колкото и да църкат на площада няма да ги огрее. В Англия управлява каста от ултрабогаташи, които решават нещата. Краля само се разписва накрая. Така беше при Брексит. Не очаквайте нещо по-различно и сега. В момента в Англия се влиза легално с виза и покана за работа/обучение. За по-квалифицираните кадри има изискване за владеене на Английски език. Не ги вълнува от коя част на света си, а какво умееш и с какво може да допринесеш за икономиката.

10

Анонимен

преди 1 година

Кого оплаквате и плюете по ес и други развити държави където и сега ходите да си вадите прехраната а преди време се чудехте как да емигрирате.явно даже и от държавите с най лош начин на живот не желаят да емигрират и останат у нас и други руски сателити както сега така и преди.

9

Анонимен

преди 1 година

До 10 - Показва, само колко си наяно с историята на "империятя" ...

8

Анонимен

преди 1 година

Мдам, британците са си построили болниците, обучили докторите, разработили медикаменти и машини и платили с данъци всичко, но Йосув, пристигнал вчера е причината британците да имат здравеопазване... и аз обичам свободата, ама думата либерал почва да звучи като психиатрична диагноза.

7

Майстора

преди 1 година

Три НПО платени кло.уна "протестират" някакви дивотии, и оп-статия. Същевремено, близо милион в Париж на протест - тайна. Огромен протест в Холандия - тайна. Фермери брокират Брюксел - тайна. Толкова по-зле сме с цензурата в момента в сравнение с Живково време, че е зашеметяващо! Само някакви пропагандни псевдопротести за фалшиви каузи е разрешено да се докладват!

6

Фен на Вики Джъстис

преди 1 година

Крахът и трагедията на родината на "ЕВРОАТЛАНТИЗМА" са пълни и очевидни в реално време. Сега вече всеки знае, защо "ЯНКИТЕ" такива. Крушата не папа по - дачече от дървото.

5

---

преди 1 година

Там имали англичани?Всичко се омешило така, че са заприличали на канелени курабии.

4

заключение

преди 1 година

явно не само германките се радват на мигрантите :)

3

Анонимен

преди 1 година

Тия самоскандират и искат. Какво са дали?

2

Анонимен

преди 1 година

Много от пришълците в лодките са албанци. От какво бягат? Нито са във война нито в конфликт. Отиват да попълнят места в криминалния бизнес на босовете си там. Всичкото от падък обратно отде е изпълзяло

1

Анонимен

преди 1 година

Явно,протестиращите са съотечественици на премиера.