108

бай Киро брейка

преди 1 година

ТУЛУПА ИЗЛИЗА ПО ТРЕБУНИТЕ И ЗАПОЧВА КОЙ МИ *** В ГАЩИТЕ

107

баба Мара

преди 1 година

СЛЕД 12 ГОДИШНОТО УПРАВЛЕНИЕ НА ШАЙКАТА ГЕРБ СИ НА ТОЗИ ХАЛ ДРАГИ МИ БЪЛГАРИНО ДРУГОТО Е ПУНТА МАРА КАКТО ГО Е КАЗАЛ МЪДРЕЦА ОТ БАНКЯ

106

Анонимен

преди 1 година

МЕЧТИ БУДОВИ - "ОММ МАННИ ПАДМЕ ХУМ - О_Л_И_Г_О_Ф_Р_Е_Н ГЛАСУВАЙ ЗА МЕН - ОММ МАННИ ПАДМЕ ХУМ !!..."

105

Анонимен

преди 1 година

Глynocm след глynocm ,кьорфишек след кьорфишек ,всички други са виновни , даже и лунното затъмнетие , замо Боко - не ! И 12 години нямаше чекмеджета , Барселони ,джуджета , отнети бизнеси , умиращи по сълбите на болниците , карантини ,бариери , ремонти на ремонти , некви нефтени потоци ,чертежи на Ф-16 да милиарди и още купища герберски "благини" .Боко алхимика , дето откри формулата за превръщане на асфалта в злато , направо в кюлчета , ви го казва ! Вервайте му ...

104

Един

преди 1 година

До ИмеНе за да се построят магистралите, а да се откраднат пари от тях. ОПГ ГЕРБ

103

Анонимен

преди 1 година

Интересно на коментари , на които искам да и сложа +, не се получава

102

АХЕ до грбчета

преди 1 година

До ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭВъпросът е расата на "съществатагроп" къде са ситуирани във Вселената???? И имат ли те почва у България?

101

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 1 година

Пишещите антита къде живеете на Марс сигурно

100

Петър Петров

преди 1 година

Боко по ваше време не обеднявахме ли. Крадеца вика дръжте крадеца. Колко бяха доходите по ваше време. Пари пак нямаше не вдигахте минималната заплата с години. Единственото правехте магистрали за да сте във властта.

99

Хлое

преди 1 година

Инфлацията е резултат от множество външни фактори, като Ковид-кризата и войната в Украйна! Добре, че не бяха ГЕРБ на власт, защото положението за българите щеше да бъде катастрофално с Борисовите мизерни заплати и пенсии. Асен Василев компенсира хората, като вдигна пенсиите и минималната заплата! Само ПП-ДБ е спасението за България!

98

Име

преди 1 година

В действителност при ГЕРБ се живееше много бедно, но - това е вече минало. Само се пестеше от всичко, за да се направят магистралите.

97

Те това е

преди 1 година

Борисов умишлено държа заплатите и пенсиите на българския народ ниски цели 12 години, за да имат повече милиони за ограбване олигархичните групировки около него!

96

Реалността

преди 1 година

Поредното изказване на неграмотния Бойко Борисов, който си няма понятие от икономика, инфлация и политика! Виж от рекет и охранителен бизнес вероятно има!

95

Напротив!

преди 1 година

Асен Василев овладя инфлацията! Ако беше Борисов на власт щеше да има мор с неговата консервативна фискална политика на замразяване на заплати!

94

при теб

преди 1 година

да не би да сме благоденствали, я се скрий някъде-

93

AXE

преди 1 година

Тук хипотетично и в рамките на конспирацията би могло да се предположи, че "усилването" на инфлацията хипотетично би могло да зависи от малкия ни пазар, вътрешните зависимости на производители с бивши управляващи и разни субсидийни програми, както и нерегулирането на хиперверигите и тяхното отражение върху пазара. /недопускане на бг производители до щандовете на хиперверигите/???? Та този това трябва да бъде питан! хипотетично: Поръчана инфлация!?!?!?

92

до 104

преди 1 година

Лъжи..Лично на летището във Франкфурт видях К. Петков и Василев, без охрана, чакащи чинно на опашката от хора, в разговор с младежи , които искаха да ги поздравят. Ех, къде е Тиквата , заобиколен от 12 гавази, гледащи страшно, важни и непоклатими--С НАШИТЕ ПАРИ.....

91

Анонимен

преди 1 година

Не разбирам, този ако е знаел 12 години че държавата е така направена, че един човек може пуска или спира инфлации по команда, защо не е в затвора заедно с master of puppets Прокопиев.

90

Анонимен

преди 1 година

Добро утро. По харесванията разбирам, че дежурните от ГРОБ още не са се събудили.

89

ХАХАХА

преди 1 година

ВИЕ БЪЛГАРИ КАКВО ЩЕ КАЖЕТЕ ВЯРВАТЕ ЛИ НА ТОЗИ КОЙТО 12 ГОДИНИ ВИ ЛЪГА И КРАДЕ НЕ ЧЕ ПП СА МНОГО ХУБАВИ КОЙТО СЛУША СДС ИЛИ ДБ НЯМА РАЗЛИКА ТЕ ЗНАЯТ МНОГО ДОБРЕ КАК ДА СЕ МАЗНЯТ И ЛЪЖАТ БЪЛГАРИНА