150

РЕНГ3Н

преди 1 година

И РОДИ СЕ ЗВЕЗДА...ъъ.аа. пардон... СДБСВАЗЕЛИНА Е ПОЛОЖЕН, СЛЕДВА ПРОНИКНОВЕНИЕ...ъъъ..аа. пардон ПРОНИКВАНЕ

149

Обективно

преди 1 година

Началото на Края на Цар Долар.

148

Малийй

преди 1 година

Защо руснаците сринаха хамериканските банки?:) Тепърва започват пробойните в Запада. Надутиях долар рано или късно се пука! Няма как да заобиколи реалността.

147

Анонимен

преди 1 година

ДАЛИ НЕ СА СЪЩИТЕ, ПОРАДИ КОИТО ФАЛИРА ПРЕЗ 2008 БАНКАТА НА БРАТЯТА ЛИМОНИ - ТРИВИАЛНОТО НАДУВАНЕ НА БАЛОНА НА СПЕКУЛАЦИИТЕ ОТ УЛСТРИЙТ ДОКАТО СЕ СПУКА ?!!... КОЙ УДАРИ,УДАРИ - ДРУГИТЕ ЩЕ СЕ ОБЛАЖИМ...

146

Тап

преди 1 година

Който пожелава да фалират чужди банки, фалират неговите.

145

Анонимен

преди 1 година

Илон Мъск: Събитията от 2014 г. в Украйна бяха преврат

144

re

преди 1 година

10 ти пакет санкции за Русия, 3 щатски банки затворени за една седмица! Чудя се на 11тия пакет какъв ще е резултата ?

143

Joe Bidet

преди 1 година

Мили третополови изчадийца, знаете ли примерно че повечто пари на рижия глуппак Хари, са на влог в SVB? Либерастичната дегенерастийска банка, която се е стремила да прави гей паради и подобни дяволски извращения, най-после обърна коремчето нагоре. Последва я днес и Signature Bank (NY), която блокира сметките на Тръмп преди няколко години. #GoWokeGoBroke #TrumpSyndrome

142

Анонимен

преди 1 година

Ахаха сега видях, Форбс наистина е обявило SVB за най добра банка The now-collapsed Silicon Valley Bank (SVB) was recently proud to make Forbes magazine's annual ranking of the best banks in America, for the fifth year in a row.

141

Анонимен

преди 1 година

И нека не забравяме, във всяка компанийка трябва да има джендърско равенство, етническо наколнение, екозатоплийски приоритети и финансите на рискови места или нелегални места като крипто борси или ошорки и хедж фондове. Айде сега ще се сетите умнокрасавците кой ви виновен че фалирате. Либерастийни некадърници с претенции.

140

Анонимен

преди 1 година

Не знаех че Калифорния е провинция. Банката на стартъпите фалира, а онуй дето се кланя на всякави такива сега пак някой друг му е виновен.

139

123

преди 1 година

Копейките почнаха да се ловят като удавник за сламка. Фалира неква провнциална банка в САЩ и почнаха да мечтаят за "Руский мир". Мили копейки, за последните 20 години в САЩ са фалирали стотици банки и въпреки това САЩ са най голямата икономика , долара най търсената валута, а русия си е същото блато.

138

@@@

преди 1 година

Гледайте big short или margin call, може да ви светне донякъде за финансите.Общо взето се чака от 2 години голямата беля, обикновено е края на лятото след отпуските...

137

Анонимен

преди 1 година

Рецесия е когато съседа ти загуби работата си, депресия е когато ти загубиш работата си, а икономическо възстановяване когато Байдън загуби неговата!

136

Само да вметна

преди 1 година

Гаранция,че хитър Кагебеец като Путин,преди да нахлуе Заслужено в Укрия,е пресметнал всичко!-:) Както виждаме,си плаща и до днес Цяла година задълженията към Световните банки! Медиите в България,се опитваха в 1 вижте месеци на войната,да ни " притесняват" че Путин нямало да си" плати" задълженията?! Оказва се днес,че Руските банки,са се запазили с Американска валута,за десетилетия напред!-:)))) Та колкото и години да води " война" Путин,западните банки,ще си получават " дължимото"!-:))

135

НЯКОЙ

преди 1 година

Сега на Путин пак ще му е зле щото няма къде да се държи доларите.

134

Анонимен

преди 1 година

Значи и в Америка е възможно да фалират банки? Ами точно това е истинската пазарна " икономика"! Доказват го тези банки в Америка! На ред е И самата Америка като цяло и държава да фалира! Години се печатаха и печатаха долари,за да " покрият" инфлацията и липсващият продукт с номинална стойност в Америка! Системата там е такава,че всички живеят на " кредит"! Дали пък точно за това се стреми САЩ да завладее Европа? За да и покрие загубите с " пресен капитал"? Вън от Европа Янки!!!!

133

Това не трябваше

преди 1 година

ли Русия да съсипете??? Ха-ха жалки либерасти!!

132

Анонимен

преди 1 година

SVB която фалира миналия месец списание Фиорбс я обяви за най-сигурната и добра банка буахахаха.

131

Лоши времена

преди 1 година

За платените от Козяк...ще ги съкратят!