31

(..)

преди 1 година

Мда, ясно е защо е войната - за да може някой от ВПК-то да си напълни джоба за сметка на много погубени животи.

30

Outfiellder

преди 1 година

До АнонименВиждаш ли, колко ти е акъла.Малко, или направо нищо.Даже, по-малко от нищо.

29

Outfiellder

преди 1 година

До Натали ТрифоноваВсичко доставено в Украйна, е по схемата ленд -лийз т.е безплатно почти.Пък и 300млрд$ на Императора Кагебист са в европейски и американски банки .От там ще си ги прихванат,ако е необходимо.Пък вие не се шашкайте от новината.Мислете за момента,когато федерацията ще се разпадне напълно.

28

Анонимен

преди 1 година

Внос на оръжие, износ на к..ъъъъ, жени.

27

Слава Україні БРАТЯ

преди 1 година

Само така, нормално е, когато си жертва на брутална агресия от "миролюбивия" си фашистки съсед! Хората трябва да се защитават!

26

Антипутиноид

преди 1 година

Според русофилската логика, има там някаква несъществуваща област "Окрайна", ръководена от някакъв наркоман, обитавана от бедни и корумпирани фермери, които необяснимо как всеки ден мелят по пет-шестстотин елитни руски войника от непобедимата руска армия (които не крадат тоалетни).

25

мдаа

преди 1 година

"Делът на САЩ в световния оръжеен износ се е увеличил от 33% на 40%, посочва СИПИ" - има ли все още заблудени, които не са наясно защо САЩ искат и правят войни? Дайте данни колко милиарди е световния оръжеен износ и смятайте колко прибира САЩ.

24

Анонимен

преди 1 година

" Внос" значи да си го платиш. Украйна пере пари! Статията е 100% лъжа!

23

Ако са

преди 1 година

Бизнесс ориентирани ВМЗ Сопот и Арсенал Казанлък ще продават и на двете страни, както се прави в този бранш. Саботираш едните - продаваш на другите, като Пфайзер, само че с оръжие, на същият принцип работи системата.

22

Анонимен

преди 1 година

Ленд лийза върви ли,за един ?Такава държава Украйна ,не съществува,тя е разпродадена

21

Анонимен

преди 1 година

Може би, ама въпроса е колко от внесеното е останало годно за употреба..

20

Анонимен

преди 1 година

Днес братушките са свалили краварски MQ-9 Reaper над Черно море! Краварският дрон е изпратен при рибите от изтребител Су-27 от Крим!!!

19

Мда

преди 1 година

Гледайте по-нататък на кое място ще "отскочи" като "износителите" на внасяното оръжие си потърсят парсата...Нали никой не се заблуодава, че сиренето е даром?!Украйна е приключила като държава, въпросът е само как ще се разпредели и кой после ще плаща сметката...

18

Анонимен

преди 1 година

На джуджето от Московското блато му се иска историята да започва с него а не с Киевската рус, ама не става. От клоаката на болшевишката револуция е излязла Московията.

17

Щирлиц(таен агент)

преди 1 година

Скоро ще се наложи и мъже да си внася,ама няма мераклии.Половината избягаха,останалите дават фира здравата.

16

да

преди 1 година

нищо вече не им помага - измисленото племе си отива в небитието!

15

Анонимен

преди 1 година

Прави са русофилите. Нека оставим Украйна на руснаците. После ще поискат и Молдова. В името на мира им се дава веднага. После ще поискат Литва,Латвия и Естония. Дават им се в името на мира. После следва Румъния и след нея сме ние. Пак,за да зарадваме русофилите даваме каквото поискат руснаците.

14

Анонимен

преди 1 година

Те и до първо ще скочат и пак ще ги изринат.

13

Далай Лама

преди 1 година

Време е чичко Путин да прати една-две ракети към Народното събрание на България! Иначе няма да се отървем от тази орда лешояди, която се е устремила към властта !!!

12

Анонимен

преди 1 година

Значи ЕС пари за оръжие има,а за членките си няма.