12

Ал Хими

преди 1 година

Така е. Тревопасните, почти без изключение, нямат симптоми на деменция. Те и разум нямат, така че е обяснимо... Въпросът е как стоят нещата при хората. Така напр., би било добре да се изследват вегани суровояди. Ако при тях се наблюдават подобни на описаните резултати, това вече ще е по-достоверно. За съжаление на злополучните изследователи, човек по природа не е тревопасно същество и целулозата от растенията не е хранително вещество. Просто не можем да озахарим полизахаридите.

11

Анонимен

преди 1 година

Баси безкрайните глупости. Зелената маса няма никаква хранителна стойност. Минералите от нея НЕ са усвояеми за организма ни. Долу горе същата работа е и за другите зеленчуци. Мит е, че са особено полезни.

10

Анонимен

преди 1 година

Истина е... Някой да е виждал овце с деменция...

9

Британски учЕн

преди 1 година

Нема такова нещо.

8

Анонимен

преди 1 година

Байдън, спри да нагъваш пържоли и мини на спанак и марули.

7

Анонимен

преди 1 година

Аз от години ям само зелени растения и ме пазят от деменция. Само напоследък не мога да се сетя кой от цветовете беше зеления.

6

Анонимен

преди 1 година

Коприва у нас бол. Скоро и лапад. Есента минавам на варена жълта шума.

5

Анонимен

преди 1 година

Домашното производство има вкус, защото почвата не е изтощена. И не се ползват химиите и торовете от масовото производство. А много от производството е и аквапоник - без почва. И полято с вода от гьола. Оттам го докарват на вкус

4

Анонимен

преди 1 година

Намекват ни да се хванем за зелено. Че пролетта дойде, по поляните расте коприва, лапад, киселец, лобода, див чесън и други полезни растения, а инфлацията скоро няма да се оправи.

3

Анонимен

преди 1 година

Спанакър е богат и на омега 3, макар и под ALA форма.

2

Анонимен

преди 1 година

Полезни са ако са от домашни. Тия по пазарите нито ги знаеш от къде идват нито с какво са ги пръскали и торили. Обикновено или нямат никакъв вкус или имат странен вкус на застояла вода. Някак всички вносни зеленчуци имат един и същ вкус за основа. И липсва аромат. Примерно домашна българкса краставица или домат или чушка имат страхотен аромат като ги срежеш. Домашните тиквички и картофи миришат съвсем различно като ги опечеш на фурна. А тези от магазина не миришат на нищо.

1

Фен на Вики Джъстис

преди 1 година

Рекламка на Попай Моряка.🤣😝😉