131

Добри

преди 1 година

Това са само предположения. Няма шанс ПП и ДБ да получат толкова гласове.

130

Красен

преди 1 година

Уж сме умен народ, а все още има хора, които ще гласуват за партиите на олигарсите Иво Прокопиев и Васил Божков от ДБ и ПП!?!

129

Васил

преди 1 година

Тези от ДБ пак се уредиха да бъдат депутати и нищо да не вършат в парламента, освен да си вземат заплатите.

128

Ива

преди 1 година

Жалката политическа действителност е , че ПП и ГЕРБ ще се коалират и ония мижитурки ДБ ще има да се надуват четири гони какви управленци са

127

Недко

преди 1 година

Абе ако тия всичките се явяваха самосиндикално ДБ примерно дали ще вемат и половин процент?

126

18 ДНИ

преди 1 година

СТАНИ,СТАНИ ЮНАК БАЛКАНСКИ И БЪЛГАРИТЕ ПОВЕДИ В БОРБА ЗА СЪВЪРШЕНСТВО И СВЕТЛИ БЪДНИНИ!!!

125

Анонимен

преди 1 година

Русия ни третира като губерния, САЩ ни имат за протекторат, Османисти ни имат за територия, ЕС ни третира като негодни за да оправдава комплекса си за малоценност, някой други ни наричат с други имена, пък има и едни дето все да са на кяр. Най-важното е ние в нашата си Родина за какви се имаме и как уважаваме и работим за нашата Родина устояла на хиляди години - това да ни показва пътя на пребъдването и, и нашето спокойствие.

124

Анонимен

преди 1 година

И за киро асенчо и василчо щели сме били да гласуваме. Евала на Слави, че показа, че царедворците и царят са голи. Това му е заслугата, че българина почва да се събужда от летаргията на 45 + 34. Само ГЕРБ, но и там има гнили ябълки. Нямаме гражданско общество.

123

Анонимен

преди 1 година

Медиите да се спрат с рекламите на тези национални предатели! Каквото е ГЕРБ, същото са ПП-ДБ!

122

Боян

преди 1 година

ДБ и ПП се канят да управляват, ама тва ще е мега зле, ако се случи. И няма да издържи дълго, разбира се.

121

:-)

преди 1 година

До ЗозоЧЕ ТВОЯТ ШЕФ Е ЯКО НАМАГНЕТИЗИРАН И СУПЕР ЗАВИСИМ... АКО ИМА КОЙ ДА ГЛАСУВА ЗА НЕГО ЗНАЧИ НЕ МОЖЕ ДА ВИДИ ОЧЕВИДНАТА ЗАВИСИМОСТ ОТ МАГНЕТИЗАЦИЯТА...НЕСЛУЧАЙНО И ПАМЕТНИКА ЩЕ РУТИ, ЩЕ УДАРИ ДЪНОТО И ТОВА Е.

120

Зозо

преди 1 година

До Анонимен........ Къв военен конфлик бре? Нали е специална "Операция ЧНГ" :)))))))))

119

Анонимен

преди 1 година

НЕ на партиите, които ще ни вкарат във военен конфликт!

118

Бонго Бонго

преди 1 година

ПП и ДБ няма да влязат в парламента.Предният път победиха, защото Радев настрои машинките.

117

Гума

преди 1 година

Всеки гласуваш за провоенните щатски партии, му пожелавам да си остави костите на фронта на предстоящите военни действия на НАТО.

116

777

преди 1 година

Докато се вярва на празнодумни сладкодумци така ще е. Гласуваха за ПП млади с купени дипломи празноглавци пък и по-възрастни ,,мечтатели,, мижитурки не искащи да разберат че трябва да се работи. Погледнете родословието на много богатите и изникналите от нищото Кирчо и Кокорчо. Управлява ни все още бившата Държавна сигурност.Не разбра този народ че масово трябва да се гласува.

115

Анонимен

преди 1 година

Проамериканската коалиция е ПП+ДБ. ГЕРБ ако ББ спре да се слага на САЩ може да си осигури стабилно мнозинство в съюз с ДПС и БВ. Само милиционерът от Банкя да престане да се перчи и да ближе краката на Козяк 20. Много е жаден за власт горкият и не проумява, че той е спирачката на ГЕРБ за идването му на власт. А Възрожденците отдавна е време десните партии да ги неутрализират като поемат напрекъсната медийна атака и показват непрекъснато, че варненският *** е основната причина а няма кабинет.

114

Пророка дядо Ванго

преди 1 година

Козяк направи коалицията ПП+ДБ+ГЕРБ+ДПС. Ето тези ще ви пратят да станете на пушечно месо в Украйна, защото украинците почти свършиха. Е нали американците са ни "партньори". Казвам ви да знаете после да няма "Аз не знаех, никой не ми каза". Купувайте парцели на гробищата преди да са свършили.

113

Анонимен

преди 1 година

След втори април ще замирише силно на барут, в най-буквалният смисъл.Генерал Годжи все пак ще познае -яко ще се мре!

112

Анонимен

преди 1 година

Тази фраза за 0,6-1% разлика между ГЕРБ и ПП+ДБ се изтърка. Достатъчно е да се напомни, че ГЕРБ ще има подкрепа от ДПС с 35-40 депутати и ако се помоли милиционера от Банкя да намали, та дори да спре с нескопосните си изказвания, резултатът ще бъде повишение на електората на ГЕРБ с 5-7%. Това заедно с евентуална помощ от БВ и нищо чудно от депутати от БСП ще гарантира стабилна подкрепа от НС. Дано по-младите и разумните хора от ГЕРБ убедят лидера си да престане с невъздържаните си словесни акции