17

Fena

преди 1 година

В този свят не може да търсиш само далаверата. Божков застана зад клуба в най-трудните времена, редното, честното и правилното беше да застанем зад него. Всички левскари. И той си го каза човека: ето Ви матриала, избирайте! И ние избрахме - най-голямата далавера от всички. Видяха кьорсофра и се наредиха с Тити двамата... Хак ни е сега!

16

Владо

преди 1 година

Прав е Сираков, че е нямало оферти - това 5-6 милиона, не е сериозно за тези звезди...

15

фен

преди 1 година

Няма нищо страшно да фалираш, ставаш и продължаващ. Феновете прекалено късно се сещат за някои неща и се надяват на некви чудеса. Чудесата се случиха в цска, на нас такива чудеса не ни трябват. Не мисля че феновете Левски могат да се подиграят с отбора си, както направиха в тирето.

14

Анонимен

преди 1 година

Тия от СЗНКП дето обвиняват Сираков в лъжа са въпросните хора с връзки в политиката и криминалните среди. Разбирай Герб.

13

ЦСКА

преди 1 година

10 ти си Блека нали? Наздраве

12

Наско

преди 1 година

Хора на които си показвах задните части като футболист на Славия не заслужават друго ! За комар си трябва пара . Около отбора винаги има папки ,които прибирам с удоволствие. Освен това феновете са до болка верни ( не мога да ги разбера ,честно) и отделят от залъка си . Аз се възползвам от тяхната наивност с измамни думи и повечето ми вярват . Така ще има за игра джобни още много години .

11

Един Българин

преди 1 година

До Карл Бенц Именно!!! И в Я група да отидем временно, но да си платим дълговете. Това с растящите дългове е безумие...п.п. Не всички сме се смяли на Цска най-малкото защото не е същото без "вечен враг" ...а сега и Етрополе няма да имат...

10

Бай Урко

преди 1 година

Най добре е да фалират и да вземат лиценза на Малеш-Микрево,или на Левски -Ракитово,така поне името ще запазят!!!

9

ам чи то

преди 1 година

Закривайте ги, и без това за нищо не стават!

8

Карл Бенц

преди 1 година

Когато нямаш пари си стискаш ***, а не взимаш заплата по 20, 30, 40 , 50000 лева.И феновете само да плащат!?

7

Анонимен

преди 1 година

Смяха се на ЦСКА за фалита - ей ги къде стигнахаСмяха се на ЦСКА каква заслужила легенда е Стойчо Младенов - ей им сега СираковСмяха се на ЦСКА за лиценза на Литекс - нещата вървят, че и те ще търсят чужд лицензАбе, голям смях падна преди, пък сега още по-голям ще пада :)

6

фергюсън

преди 1 година

Наско няма думата. Точишкатс е държи жена му.

5

Анонимен

преди 1 година

Тоя никога не е бил искрен като човек.

4

Анонимен

преди 1 година

Аз не знам защо се очаква някакъв приличен ритнитопко да е добър мениджър, който да измъква отбора от финансови и други кризи?! Напротив, статистиката показва, че много рядко такива хора са супер успешни и на двете места. Така че фк левски да си намерят подходящ мениджър, нефутболист.

3

MaйMyнaтa

преди 1 година

Наско к0мара да е откаэал 6 милиона, нещо те ми се верва

2

Зозо

преди 1 година

На тениските им да пише НАП - основен спонсор! Закриване и пращане в Щ- група :)))))))))))))))))))))

1

Жалко

преди 1 година

Наско превьрна една емблема в - клуб от втора лига