25

Анонимен

преди 1 година

Със "спонсорирането от ЕС за Украйна с пари и "оръжия" ,ЕС върви плавно но сигурно към своят КРАХ! Масата Европейци имат свое мнение относно тази "война:! И тъй като,Никой в Брюксел Не ги ПИТА,то ще си понесат последствията Брюкселските чиновници! МАСОВО ЕВРОПЕЕЦА Е Против каквото и оръжие да се "доставя" за Украйна! Тази политика е НЕ ПРИЕМЛИВА!Маса държави "страхливо" но вече изразиха мнението си,че ЕС трябва да нбтде НЕОТРАЛЕН към тази война!ГЛУХИ ЛИ СА В Брюксел ПРЕДАТЕЛИТЕ Американофили????

24

Анонимен

преди 1 година

ЕС чрез зелената сделка и зелените политики отива към своя крах. Без икономика и селско стопанство ЕС няма да може да съществува.

23

долу ЕС

преди 1 година

само да попитам кой български проблем реши за 17 г ЕС???? кой кой кой??? скоро ще се изчерпат всички въртели на ЕК а проблемите ще стават по големи брутални и нерешими! зашото ЕК е неизбираема и неотчитаща се пред никой освен сащ!

22

българина

преди 1 година

рано или късно всички ще разберат,че ес ще се оправи само когато от политическо стане ТЪРГОВСКО ОБЕДИНЕНИЕ! такива каквито е имало преди 2000 г и са доказали, че само те решават проблемите и на двете страни, в случая на 27, от които половината са пре и бани! като нас, през субсидии некачествени стоки концесии, мигранти дженадария

21

Анонимен

преди 1 година

Първо палат , а после гасят. Това му се казва мечешка услуга . Такава бе и в Италия с Ковид 19. Изсипаха се от самолета стотици медицински специалисти . А излезна , че са ченгесари от Москва без практика в медицината , но всички с бели престилки.

20

Анонимен

преди 1 година

До 1 Преди недоразумението плевнелиев да почне да плюе по Русия, руснаците пращаха самолети да помагат в гасенето на горски пожари. После когато пак имаше големи горски пожари, ЕС отговори: оставете да изгори, после ще пратим експерти да оценят щетите. Толк8з за помощта на ЕС. Факти.

19

Анонимен

преди 1 година

Да ползват гъзтъ дет урсулата обещаваше да купи евтино за целия ес.

18

Анонимен

преди 1 година

Дойде края на глобализацията и евтината енергия и евтините продукти ( сами го сложихме този край чрез санкциите)!Силната икономика на Германия се базираше на евтина енергия от Русия и Китайския пазар! 55% от експорта на Германия са автомобили..сега автомобилната индустрия, но и фармага също са в процес на аутсорсинг извън Европа! Поради скъпата енергия! Хиляди хора ще загубят работата си, а още повече стандарта си си на живот в Европа!

17

стааара пословица:

преди 1 година

Хитрата ЕС ЕС сврака - и със двата крака!

16

КАКВО ИЗЛЕЗЕ?

преди 1 година

Санкциите срещу Русия са маневра за американско ограбване на предприята от Европа . ТО беше очевадно но като политици се месят в икономиката - така става!

15

И как ЕС

преди 1 година

Ще намали разходите на предприятията ( за скъпа енергия) за да не не пренесат в САЩ и Китай?? Ще махне санкциите на газ и ще кепува евтина енергия от Русия? Не? Тогава чао, чао индустрия! Volkswagen, BASF, Bayer вече се изнасят към САЩ между другато..ще строят там нови фабрики! По евтина енергия..

14

примката се затегна

преди 1 година

Санкционната примка се затегна, но около врата на ЕС... Това е! Който гроб копае другиму - сам пада в него!

13

SS

преди 1 година

Банките в USA се сриват една след друга ! По всяка вероятност ще последва ефекта на доминото ! По умните и предвидливите си теглят парите и ги държат бурканбанк ! За всеки случай .!

12

Анонимен

преди 1 година

Затова Англия са били империя и още са. Защото няма вечни приятели а само интереси.

11

SS

преди 1 година

ЕС ! Инфлация,Скъпотия,Гей пропаганда !

10

Анонимен

преди 1 година

Започнал е колапс на банките в Европа паниката е пълна

9

Анонимен

преди 1 година

Понеже почнаха да ритат срещу шефа и да се правят на много важни, а забравиха кой направи ЕС, сега им спретнаха една войничка в Европа.

8

Опала

преди 1 година

Хааааааааахахахаха. Може би сега ще питат Шолц - Кой аджаба взриви Северен поток?

7

Анонимен

преди 1 година

Меркел разруши ЕС с помощта на братята. Това са фактите.

6

brexit

преди 1 година

Този мегапроект ЕС се скапа като Дойчланде. Англетата показаха кой ръководи мача.